ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Μετοχές πέντε εκατομμυρίων προς διάθεση

Εγκρίθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Η Ανόρθωση ενημέρωση ότι στη χθεσινή έκτακτη Συνέλευση της Εταιρείας εγκρίθηκε η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου.

Αναλυτικά:

Κατά την χθεσινή έκτακτη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια Λίμιτεδ, ομόφωνα αποφασίστηκε από τους μετόχους όπως το Καταστατικό της Εταιρείας τροποποιηθεί με σειρά ψηφισμάτων.

Εγκρίθηκε η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας μέσα από τη δημιουργία νέων τάξεων προνομιούχων, εξαγοράσιμων μετοχών. Οι νέες μετοχές, που θα έχουν την επωνυμία «Champion Shares», θα πωλούνται προς €1,00 (ένα ευρώ) η κάθε μία και θα είναι στο σύνολό τους 5.000.000 (πέντε εκατομμύρια). Πρόκειται για μια πρωτοποριακή ενέργεια, η οποία συνδέει την κερδοφορία των μετοχών όχι με την κερδοφορία της εταιρείας αλλά με τις αγωνιστικές επιτυχίες της ομάδας, όπως τα έσοδα από ευρωπαϊκές συμμετοχές στα πρωταθλήματα της UEFA.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, έχει εξουσιοδοτηθεί από τους Μετόχους όπως προχωρήσει άμεσα στην έκδοση και κυκλοφορία Ενημερωτικού Δελτίου, προς την εξεύρεση επενδυτών. Την προσεχή βδομάδα θα πραγματοποιηθεί διάσκεψη τύπου για την παρουσίαση των «Champion Shares», μέσα από την οποία θα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες για τον τρόπο και τους χώρους διάθεσης των μετοχών καθώς και τα προνόμιά τους. Ευελπιστούμε ότι ο κόσμος της Ανόρθωσις θα αγκαλιάσει τις «Champion Shares», μαζί με όλη την προσπάθεια που γίνεται στη φετινή χρονιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X