ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Μεταγραφές με ελπίδα αλλαγής!

Τέσσερις μεταγραφικές κινήσεις που μπορούν να αλλάξουν πολλά

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Η Ανόρθωση άρχισε να βαδίζει ξανά προς τον «ίσιο» δρόμο μετά την πρόκριση επί της ΕΝΠ στο Κύπελλο και μετά τη νίκη εις βάρος της ίδιας ομάδας στο πρωτάθλημα. Μαζί με αυτές τις δύο επιτυχίες αλλά και συνάμα με τις μεταγραφές που έγιναν τον Ιανουάριο ο κάθε Ανορθωσιάτης έχει λόγο να πιστεύει ότι αυτή η χρονιά ίσως μπορεί να σωθεί μέσα από τον θεσμό του Κυπέλλου.

Για να είμαστε ρεαλιστές κανείς δεν γίνεται να τα ισοπεδώνει όλα, από την στιγμή που η ομάδα βρίσκεται στον στόχο του Κυπέλλου και έγιναν τέσσερις μεταγραφές, που στην πράξη οι δύο από αυτές έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν (Τεχέρα-Αντονίν) και οι άλλες δύο στη θεωρία κρίνονται αρκετά καλές (Γκερέρο-Μράζ).

Μπορεί η χρονιά να ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο, μπορεί το καλοκαίρι να έγιναν τεράστια λάθη και να κόστισαν βαθμούς και μπορεί στο τέλος να χαθεί και η χρόνια, όμως υπάρχει για την ώρα τρόπος να σωθεί οτιδήποτε αν σώζεται. Εφόσον για την ώρα η χρονιά δεν έχει χαθεί και γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τον νέο πρόεδρο της εταιρείας Ανδρέα Σάντη, η Ανόρθωση να γίνει όσο καλύτερη γίνεται, όλοι πρέπει να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και να σταθούν δίπλα στην ομάδα.

Οι τέσσερις μεταγραφές που έγιναν, δίνουν ελπίδα ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στη φετινή Ανόρθωση και να διεκδικήσει μέχρι τέλους την κατάκτηση του Κυπέλλου, για να καταφέρει να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Τεχέρα από τα πρώτα παιχνίδια που έπαιξε έδειξε ότι είναι ηγέτης στο χώρο του κέντρου και έχει την όρεξη και τη θέληση να δείξει τον καλύτερο του εαυτό. Οι εμπειρίες και η ποιότητα που διαθέτει έχει βοηθήσει αρκετά την «Κυρία» και αναμένεται να δώσει ακόμη περισσότερες βοήθειες.

Ο Αντονίν, θεωρείται ένα από τα ισπανικά ταλέντα που μπορεί τον τελευταίο χρόνο να έχει πάρει την κατιούσα, όμως και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έψαχνε μια ομάδα για να κάνει την επανεκκίνηση του και γνωρίζει πολύ καλά ο ίδιος ότι η Ανόρθωση είναι αυτό που έψαχνε. Ήδη στα δύο παιχνίδια που αγωνίστηκε με την ΕΝΠ έδειξε πολύ καλά στοιχεία, μάλιστα στο πρωτάθλημα σκόραρε το «χρυσό» γκολ που χάρισε τη νίκη.

Τώρα το μεγάλο στοίχημα του Σάντη είναι ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο και ο Σάμουελ Μραζ. Δύο παίκτες οι οποίοι θεωρούνται αρκετά καλές μεταγραφές και ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Μάλιστα ο 32χρονος Ισπανός αποκτήθηκε με την λογική ότι μπορεί να παίξει και ως «δεκάρι» ώστε ο Βέσκο Μιχαήλοβιτς να μπορεί να τον χρησιμοποιήσει τόσο και εκεί αλλά και στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη ο Μραζ έρχεται και αυτός με ένα καλό βιογραφικό και σε καλή ηλικία, καθώς στα 25 του χρόνια έχει αγωνιστεί σε 240 αγώνες, έχει σκοράρει 54 γκολ και έδωσε 16 ασίστ.

Στα επόμενα παιχνίδια οι άνθρωποι της Ανόρθωσης και ο κόσμος της ομάδας περιμένουν να δουν πολλά και από τις τέσσερις μεταγραφές της ομάδας και ελπίζουν να φέρουν την αγωνιστική αλλαγή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση