ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Μεταβιβάζει μετοχές, διαγράφει και φεύγει

Οι πληροφορίες του 24sports αναφέρουν

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Σημαντική εξέλιξη προκύπτει στην Ανόρθωση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του 24sports o Χρήστος Πουλλαΐδης ενημέρωσε την ομάδα επιφανών για την απόφαση του για την επόμενη μέρα στην ποδοσφαιρική εταιρεία.

Πιο συγκεκριμένα η απόφαση του μεγαλομέτοχου αναφέρει πως θα προχωρήσει στην άμεση μεταβίβαση των μετοχών του στο σωματείο, στη διαγραφή του χρέους των 6,3 εκατομμυρίων που οφείλει η ομάδα προς το πρόσωπο του, ενώ ταυτόχρονα θα αποχωρήσει από την Ανόρθωση μη διεκδικώντας οτιδήποτε, ενώ θα προσφέρει μόνο το ποσό των 150 χιλιάδων ευρώ για τα κριτήρια.

Ο Χρήστος Πουλλαΐδης αναχωρεί για το εξωτερικό την Παρασκευή (17/05) και για αυτό αναμένεται το αργότερο μέχρι αύριο το πρωί να υπάρξει τακτοποίηση της μεταβίβασης των μετοχών και διαγραφής του ποσού που αναφέρθηκε πιο πάνω που χρωστούσε η εταιρεία στον ίδιο.

Μετά και την εν λόγω εξέλιξη το μπαλάκι πηγαίνει στην ομάδα επιφανών που συντάχθηκε εδώ και λίγο καιρό για το αν θα βγει μπροστά να αναλάβει, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως κάτι τέτοιο είναι αρκετά πιθανό να συμβεί.

Ταυτόχρονα η ομάδα των επιφανών αν βγει μπροστά θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος με τον οποίο θα αναλάβει την ποδοσφαιρική εταιρεία σε συνεργασία με τη διοίκηση του σωματείου.

Επί της ουσίας ο Χρήστος Πουλλαΐδης αναμένεται να αποχωρήσει και επίσημα από την Ανόρθωση σύντομα, χωρίς να έχει οτιδήποτε περιουσιακό στοιχείο που να του ανήκει απ' την ομάδα της Αμμοχώστου και πλέον είναι θέμα της ομάδας επιφανών πως θα προχωρήσει με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση