ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Μέσα και ο Κάναντι (οι 5 στη short list)

Tα 5 ονόματα που βρίσκονται στη λίστα της ομάδας της Αμμοχώστου

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Προτεραιότητα της διοικούσας επιτροπής είναι να κλείσει το θέμα του προπονητή της ομάδας άμεσα και πέραν από το όνομα του Μάουρο Καμορανέζι και του Χοσέ Λούις Όλτρα που βρίσκονται στη λίστα όπως σας αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας, αλλά και του Γιάννη Οκκά και Τσέντομιρη Γιανέφσκι, υπάρχει άλλο ένα όνομα. Σύμφωνα λοιπόν με νεότερες πληροφορίες  βρίσκεται στο short list και ο Ντάμιρ Κάναντι. 

Πρόκειται για 54χρονο τεχνικό, ο οποίος δούλεψε για τελευταία φορά στην Σίμπενικ, ενώ μεταξύ άλλων διετέλεσε προπονητής στην Ραπίντ Βιέννης, Ατρόμητο, Αλτάτς, Νουρεμβέργη, Λούστεναου και Σίμερινγκ. 

Ο Κάναντι θα έρθει στην Κύπρο για να συζητήσει με την Ανόρθωση, όπως έγινε και με τον Καμορανέζι, αλλά και με τον Γιάννη Οκκά, ενώ επαφές υπήρξαν και με τον Όλτρα. 

Για την ώρα τα 5 ονόματα που βρίσκονται στη λίστα της διοικούσας επιτροπής είναι ο Χοσέ Λούις Όλτρα, ο Μάουρο Καμορανέζι, ο Ντάμιρ Κάναντι, ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι και ο Γιάννης Οκκάς. Μέχρι το βράδυ της Τετάρτης αναμένεται να αποφασιστεί ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός της Ανόρθωσης.

 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση