ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Με τους νέους στη φαρέτρα

Κβιλιτάια και Μίχα στη μάχη

Η Ανόρθωση φιλοξενεί τον Απόλλωνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και ο στόχος της ομάδας του Τιμούρ Κετσπάγια είναι μια μεγάλη νίκη πριν το παιχνίδι με τη Βασιλεία. Αυτή θα είναι και η καλύτερη ντόπα για τους ποδοσφαιριστές της «Κυρίας» πριν το ταξίδι στην Ελβετία.

Αγωνιστικά ο Τιμούρ Κετσπάγια θα έχει στη διάθεση του τους Κβιλιτάια και Μίχα, με τη λογική να λέει πως και τους δυο θα τους δούμε σε κάποια φάση στον αγώνα. Ιδιαίτερα ο Γεωργιανός επιθετικός κρίνεται αναγκαίος μιας και για το παιχνίδι με τη Βασιλεία είναι εκτός ο Μανιάς, κάτι που σημαίνει πως μοναδικό σέντερ φορ θα είναι ο νεοαποκτηθείς Κβιλιτάια. Απ’ την άλλη ο Μίχα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα (μετά από άδεια του Υπουργείου Υγείας) ενώσω ήταν σε απομόνωση. Ανάλογα με το βαθμό ετοιμότητας του θα εξαρτηθεί και η συμμετοχή του.

Ασφαλώς το παιχνίδι με τον Απόλλωνα δεν είναι εύκολο και ο στόχος της Ανόρθωσης είναι να κυριαρχήσει στο κέντρο και να επιβάλει το δικό της ρυθμό, κρατώντας μακριά την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή απ’ την εστία του Λόρια.

Το πάθος και η δίψα για τη νίκη δεν κρύβονται με τους παίκτες της «Κυρίας» να δηλώνουν 100% έτοιμοι για το σημερινό πολύ μεγάλο ντέρμπι. Μια νίκη θα ανυψώσει τη ψυχολογία στο ζενίθ και αυτός ασφαλώς είναι και ο στόχος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X