ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Με Κεραυνό και Κύπριους!

Η πιθανή εντεκάδα του Γιάννη Οκκά

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Η Ανόρθωση ταξιδεύει σήμερα στην Πάφο για να αντιμετωπίσει στο στάδιο "Στέλιος Κυριακίδης" την Πάφος FC για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος και μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας, θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. 

Παρά το γεγονός ότι η "Κυρία" είναι βαθμολογικά αδιάφορη αλλά και πέραν από τα πολλά οικονομικά και διοικητικά προβλήματα που υπάρχουν, ο Γιάννης Οκκάς προσπαθεί να κρατά τους παίκτες του όσο μπορεί συγκεντρωμένους στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο Κύπριος κόουτς στα τέσσερα παιχνίδια που ήταν στον πάγκο ως πρώτος προπονητής παίρνει θετικό πρόσημο, καθώς παρουσίασε ένα αρκετ΄α καλό σύνολο. 

Σήμερα στο αγωνιστικό κομμάτι εκτός θα είναι οι τιμωρημένοι Αρμπολέδα και Μαρμούκ, με τους αντικαταστάτες τους να είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Κεραυνός και ο Κάργας. Εκτός επίσης θα είναι και ο τραυματίας Μιχάλης Ιωάννου, όπως και ο Γκερέρο που έστειλε τερματισμό συμβολαίου, αλλά και ο Αρτυματάς για ενοχλήσεις που ένιωσε. Εκτός και ο Τιουνέ που είναι φευγάτος. 

Επομένως μια πιθανή εντεκάδα είναι με τον Κεραυνό στο τέρμα, την τριάδα στα στόπερ θα αποτελέσουν οι Κορρέα, Μακούν και Κάργας, αριστερά θα είναι ο Κορέια και δεξιά ο Αντωνίου. Στο κέντρο θα είναι οι Χρυσοστόμου και ο Τεχέρα. Στα άκρα θα είναι οι Παρούτης και Φερέιρα, ενώ στην κορυφή μάλλον θα είναι ο Καστέλ. Θέση στην εντεκάδα διεκδικεί και ο Δημητριανός Τζουλίου, ενώ δεν αποκλείεται σήμερα να δούμε τον Ευαγόρα Χαραλάμπους να παίρνει χρόνο ως αλλαγή. 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση