ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Κούρασε…

Το σήριαλ δεν έχει τέλος… ούτε και αισθητική

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Δεν ξέρω, ούτε και γνωρίζω πως φτάσαμε σ’ αυτό το σημείο. Δεν είναι όμως πρώτη φορά που αποχωρεί ένας παίκτης, ούτε και που μια ομάδα διαπραγματεύεται με αυτόν για την ανανέωση του συμβολαίου. Αντιθέτως τέτοιες περιπτώσεις σε μεταγραφική περίοδο είναι όπως τα κεράσια τον Ιούνιο. Όλες οι ομάδες και παίκτες μπαίνουν σε συζητήσεις για να φορμάρουν τη συνεργασία τους.

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Σε κάποιες επέρχεται συμφωνία και σε κάποιες διαφωνία και ο καθένας παίρνει το δρόμο του.

Στην υπόθεση Ράγιος, μόνο live από την οικία του δεν είδαμε. Βγήκε ο παίκτης, απάντησε η Ανόρθωση, βγαίνει ο μάνατζερ του θα ξανά απαντήσει μάλλον η Ανόρθωση και όλοι οι υπόλοιποι παρακολουθούν τις δύο μεριές να μιλούν για ασέβεια και υποδείξεις και έτσι και γιουβέτσι.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ευθύς εξ αρχής δεν έκλεισαν το θέμα, ούτε και γιατί δεν το τελειώνουν. Τον θέλουν δεν τον θέλουν, αποδέχεται δεν αποδέχεται την πρόταση, ας παρθεί μια τελική απόφαση ή ας το λύσουν εκτός δημόσιας σφαίρας γιατί και εκτίθενται και δεν αξίζει σε καμία μεριά τέτοιες κινήσεις.

Δες την περίπτωση Παπουλή. Συζήτησε, διαφώνησε, αποχαιρέτησε και φεύγει όπως του αξίζει, με σεβασμό. Να μου πεις κάθε περίπτωση και διαφορετική. Και όντως έτσι είναι.

Αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως υπάρχουν κάποιοι κωδικοί συμπεριφοράς. Και ο Ράγιος όντως τους παραβίασε αφού βγήκε στο ράδιο και μόνο βρισιές δεν είπε. Από την άλλη όμως και η Ανόρθωση δεν χρειαζόταν να δώσει συνέχεια στο θέμα και αν όντως επιθυμούσε να το κάνει, ας έβγαζε μια ανακοίνωση που θα έβαζε τα δεδομένα σε μια τάξη.

Εδώ καλά, καλά συνεχίζεται ακόμη το θέμα το ψυλλιαστήκαμε και εμείς οι δημοσιογράφοι και κάθε μέρα δεν υπάρχει σελίδα που να μην εμφανίζει τη μούρη του Ισπανού.

Του οποίου η προσφορά, ακριβώς μ’ αυτή του την στάση τείνει να διαγραφεί μονοκονδυλιά. Ακόμη και να κοιμάσαι με την αφίσα του Ράγιος στο κεφάλι σου, έτσι όπως χειρίστηκαν την υπόθεση, θ’ ακούς Ράγιος και θα βγάζεις σπυράκια.

Δεν του αξίζει, με λανθασμένο τρόπο εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του και με λανθασμένο τρόπο η Ανόρθωση προσπάθησε να τον επαναφέρει σε τάξη. Τώρα θα μείνει, δεν θα μείνει εμείς πλέον θα θυμόμαστε τα καβγαδάκια μεταξύ των δύο μερών… που ομολογουμένως πλέον έχουν κουράσει.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

Μέτωπο κατά Αργυρού

Μέτωπο κατά Αργυρού

Προκύπτουν αντιδράσεις από ομάδες για την πρόθεση της ΚΟΠ να τον τοποθετήσει στο πόστο του εκπαιδευτή
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X