ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: «Κολλάει» στο πλάνο του Τιμούρ;

Άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά ο Πάρντο

24sports team

info@24sports.com.cy

Πολλά και ενδιαφέροντα είπε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 95,0 (δες ΕΔΩ) o Ούρκο Πάρντο, ο οποίος αναφέρθηκε και στο μέλλον του.

Ο ΒελγοΙσπανός κήπερ κλήθηκε να σχολιάσει τη φημολογίες που τον συνδέουν με την Ανόρθωση, αφήνοντας ουσιαστικά όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. «Θα δούμε τι θα γίνει με Ανόρθωση. Μπορεί. Δεν ξέρω», ήταν η απάντηση του ΒελγοΙσπανού κήπερ.

Το σημαντικό με τον Πάρντο είναι ότι τη νέα αγωνιστική δεν θα καταλαμβάνει θέση στους 15 ξένους-κοινοτικούς μιας ομάδας, κάτι που κάνει την περίπτωση του ελκυστική για αρκετές κυπριακές ομάδες. Μειονέκτημα ωστόσο αποτελεί το προχωρημένο της ηλικίας του. 

Ο 37χρονος πλέον Πάρντο είναι ένας τερματοφύλακας που κουβαλά τεράστιες εμπειρίες στην καριέρα του κυρίως με τον Ολυμπιακός Πειραιώς και τον ΑΠΟΕΛ. Τη λήξασα σεζόν ο ΒελγοΙσπανός αγωνιζόταν στον Ερμή Αραδίππου, συμβάλλοντας σημαντική στην πολύ καλή πορεία της ομάδας του Νίκου Παναγιώτου.

Όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 95,0, τη νέα χρονιά έχει ως στόχο να αγωνιστεί σε ομάδα της πρώτης κατηγορίας, με την Ανόρθωση να αποτελεί ένα από τους υποψηφίους ποδοσφαιρικούς του προορισμούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια είχε συνεργαστεί ξανά με τον Πάρντο στον ΑΠΟΕΛ, με τον Γεωργιανό να γνωρίζει αρκετά καλά τον κυπροποιημένο ΒελγοΙσπανό.

Το ερώτημα που τίθεται είναι εάν ο Πάρντο κάνει στον Τιμούρ για τη θέση του 2ου τερματοφύλακα στην Ανόρθωση, αφού ο βασικός κήπερ είναι ο Λόρια. Θυμίζουμε ότι έχει ολοκληρωθεί η συνεργασία με τον Γιωργαλλίδη ενώ ο Παπαδόπουλος διατηρεί συμβόλαιο με την Ανόρθωση μέχρι το 2021.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

Μέτωπο κατά Αργυρού

Μέτωπο κατά Αργυρού

Προκύπτουν αντιδράσεις από ομάδες για την πρόθεση της ΚΟΠ να τον τοποθετήσει στο πόστο του εκπαιδευτή
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X