ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: «Κλείδωσαν» στόχους

Ο Νεόφυτος Λάρκου και οι συνεργάτες του αξιολόγησαν θετικά τις δυο περιπτώσεις

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο προγραμματισμός της Ανόρθωσης με τον Νεόφυτου Λάρκου και τους συνεργάτες του να αξιολογούν συνεχώς περιπτώσεις. Τα τελευταία 24ωρα η ονοματολογία πήρε φωτιά, καθώς μετά τον Μπαϊσίνιο (δες εδώ) το φως της δημοσιότητας είδε και η περίπτωση Κασιμίρ Νινγκά (δες εδώ).

Ο Νεόφυτος Λάρκου μαζί με τον Σάββα Δαμιανού ανέλυσαν τους δυο ποδοσφαιριστές (όπως και αρκετούς ακόμη υποψήφιους), και τα ονόματα τους ξεχώρισαν.

Απ’ τη μια ο αρχηγός της Πάσος Φερέιρα (αγωνιζόταν εκεί απ’ το 2015 και μέτρησε πέραν των 190 συμμετοχών) ταιριάζει στο προφίλ του ηγέτη στο κέντρο της άμυνας που ψάχνει η ομάδα κι απ’ την άλλη ο Νινγκά με πέραν των 100 συμμετοχών στην Λιγκ 1, έχει τις εμπειρίες για να καλύψει το κενό που αφήνει στο αριστερό άκρο της επίθεσης ο Αμρ Ουάρντα.

Οι επαφές με τους δυο ποδοσφαιριστές έχουν ξεκινήσει και οι πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκονται σε καλό δρόμο. Ασφαλώς μέχρι να πέσουν οι υπογραφές κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι οι δυο θα φοράνε τη φανέλα της Ανόρθωσης τη νέα σεζόν, όμως οι πιθανότητες είναι πέρα για πέρα υπαρκτές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση