ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Κατώτερη των περιστάσεων

Εμφάνιση που δεν θύμιζε σε καμία περίπτωση τις φετινές ικανότητες της ομάδας

Η χθεσινή αναμέτρηση για την ομάδα της Αμμοχώστου απέναντι στον Ολυμπιακό για την ΄Β φάση του κυπέλου, από όποια μεριά και να την δεις δεν βγαίνει με θετικό πρόσημο.

Η ομάδα παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων μη μπορώντας να νικήσει μια πιο αδύναμη θεωρητικά ομάδα από αυτήν, βγάζοντας και αρκετές αδυναμίες που σίγουρα προβλημάτισαν τον Γεωργιανό ενόψει συνέχειας.

Αυτό που φάνηκε περισσότερο ότι έφταιξε ή καλύτερα δεν βγήκε στην ομάδα, είναι η αλλαγή σχεδόν όλης της ενδεκάδας, λόγω των τραυματισμών.

Στο κυανόλευκο στρατόπεδο υπάρχουν οι τραυματισμοί των Ράγιο, Μαρκάσα, Λόρια, Οκριασβίλι και του Βργκοτς του οποίο προέκυψε χθες και θα διαφανεί μέσα στην μέρα πόσο σοβαρός είναι.

Το σενάριο που θέλει και τους πέντε να είναι εκτός για τον αγώνα της Κυριακής είναι απομακρυσμένο, ωστόσο, αν τυχόν επιβεβαιωθεί θα είναι καταστροφικό για την Κυρία.

Οι σίγουροι απόντες είναι ο Ράγιος και Μαρκάσα, με τους Λόρια και Οκριασβλι να υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβουν, η μοναδική περίπτωση που δεν είναι ξεκάθαρη είναι αυτή του Βργκοτς.

Ένα από τα ελάχιστα θετικά στοιχεία που βγήκε στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ήταν η πολύ καλή παρουσία του νεαρού Μιχάλη Ιωάννου. Ο Κύπριος μέσος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο μέρος για να αντικαταστήσει τον Βασιλακάκη, που πάρα τον εντυπωσιακό αγώνα που έκανε την Κυριακή, χθες κινήθηκε στην μετριότητα.

Η παρουσία του Ιωάννου σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Τιμούρ, που δεν είναι απίθανο στο Κυριακάτικό ντέρμπι να του δώσει αυτού φανέλα βασικού στην νευραλγική θέση του επιτελικού μέσου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X