ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Θύμισε κάτι απ’ το παρελθόν

Υπήρχαν κάποιες στιγμές που χρόνος λες και γύριζε πίσω

Εφραίμ Γεωργίου

Αν είσαι οπαδός της Ανόρθωσης και είδες το παιχνίδι με την Πάφο έχεις πραγματικά λόγους για να χαίρεσαι. Δεν είναι μόνο η νίκη και οι τρεις βαθμοί κόντρα σε μια καλή ομάδα, είναι πολλά περισσότερα. Υπήρχαν κάποιες στιγμές που χρόνος λες και γύριζε πίσω. Είδαμε μια ομάδα με πάθος, ένταση, ψυχή, που μπήκε στο γήπεδο και φώναξε κουμάντο κάνω εγώ, με τον κόσμο να στηρίζει... 

Θύμισε φρούριο το «Παπαδόπουλος»

Τέτοιες εμφανίσεις δείχνουν πως η ομάδα άφησε πίσω την μεγάλη κρίση και είναι στο σωστό δρόμο

Το πρώτο θετικό που κρατάς είναι το γήπεδο. Εδώ και μερικά χρόνια το «Παπαδόπουλος» έπαψε να είναι η γνωστή καυτή έδρα, απ’ την οποία ο αντίπαλος ήταν χαρούμενος αν έφευγε με την ισοπαλία. Με τον Κετσπάγια στο τιμόνι υπάρχουν λόγοι να πιστεύεις πως το «Παπ» θα γίνει πάλι ο φόβος και ο τρόμος του κάθε αντίπαλου. Όπως και να το κάνουμε, το γεγονός πως η Ανόρθωση με προπονητή τον Κετσπάγια μετρά μόλις 4 ήττες σε 76 παιχνίδια στο «Παπ» δείχνει πως ο Γεωργιανός ξέρει καλά τη δουλειά του.

Πάθος και ψυχή

Το δεύτερο στοιχείο που ξεχώρισε, είναι το πάθος και η δίψα των ποδοσφαιριστών. Για να βγεις στο γήπεδο με όρεξη για μπάλα και με την νοοτροπία πως «εδώ κάνω κουμάντο εγώ» πρέπει να δουλέψεις αρκετά και η αλήθεια είναι πως ο Τιμούρ ξέρει καλά τι εστί Ανόρθωση και μπορεί να το μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Μάγος είναι εδώ

Και εκεί που το καλοκαίρι όλοι θεωρούσαν πως οι καλές μέρες του Ράγιο στην Ανόρθωση ανήκουν στο παρελθόν, έρχεται να διαψεύσει τους πάντες. Μια ασσίστ και ένα τέρμα στον αγώνα με την Πάφο. Ο Ισπανός ξέρει πολλά καντάρια μπάλας και το ζητούμενο είναι να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στο γήπεδο. Αν ο προπονητής του τον εμπνεύσει, τότε η ομάδα του κερδίζει πολλά, και όπως φαίνεται ο Τιμούρ βρήκε το «κουμπί» του Ράγιο.

Ο κόσμος είναι εκεί

Τελευταίο στοιχείο που ξεχωρίζει είναι ο κόσμος. Υπήρχαν στιγμές που νόμιζες πως ο χρόνος γύριζε πίσω. Οι οπαδοί της Ανόρθωσης έδιναν δύναμη στους παίκτες τους με τα συνθήματα τους, και αυτό σίγουρα άρεσε σε όλους. Δεν είναι τυχαίο που ο Κετσπάγια σημείωσε πως ο κόσμος είναι πάντα κίνητρο, και οι οπαδοί της Ανόρθωσης ξέρουν τον τρόπο να στηρίξουν την ομάδα τους.

Στην πραγματικότητα το σημερινό παιχνίδι έφερε ηρεμία και χαμόγελα σε όλους στην Ανόρθωση. Όπως ο φοίνικας αναγεννάτε απ’ τις στάχτες του, έτσι και η Ανόρθωση έδειξε πως είναι έτοιμη να επανέλθει. Τέτοιες εμφανίσεις δείχνουν πως η ομάδα άφησε πίσω την μεγάλη κρίση και είναι στο σωστό δρόμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X