ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Καψούρα… με τα δεκάρια

Αν μη τι άλλο έχει από φέτος τον Ράγιος...

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Λέγαμε για το παιδί που έγραψαν σήμερα οι Γεωργιανοί και το κατά πόσο η Ανόρθωση προτίθεται να καταβάλει ένα τέτοιο μισθό για έναν παίκτη που λίγο πολύ κινείται ως δεκάρι, όπως δηλαδή ο Ράγιος αλλά και ο Οκριασβίλι.

Γιατί το κασέ του Ανανίντζε δεν μπορεί να είναι ψίχουλα νοουμένου ότι είναι διεθνής και ένας από τους καλύτερους παίκτες που διαθέτει το ποδόσφαιρο της Γεωργίας. Το να γίνει μια μεταγραφή σε μια τέτοια θέση μοιάζει κάπως περίεργο αλλά υπάρχει και μια άλλη θεωρία που λέει «όλοι οι καλοί χωράνε».

Χωράνε μεν, φτάνει να υπάρχει και κάποιος να τους πληρώνει. Και αν μιλάμε για την Ανόρθωση τότε το όνομα και επώνυμο είναι ένα. Χρήστος Πουλλαίδης.

Το να προβεί όμως σε μια τέτοια κίνηση θα πρέπει κατά κάποιο τρόπο να κάνει οικονομική υπέρβαση. Και στην Ανόρθωση μπορεί το οικονομικό να μην παίζει πια σημαντικό ρόλο, ακριβώς λόγο της παρουσίας του, αλλά δεν έπαψε ν’ απασχολεί.

Ίσα, ίσα που τους επόμενους μήνες πρέπει να καταβληθούν τεράστια ποσά προκειμένου η ομάδα να συμβαδίσει με τα κριτήρια και να μην έχει θέματα με διάφορες οφειλές.

Γιατί μπορεί από φέτος να ξεκίνησε ένα νοικοκύρεμα αλλά το παρελθόν είναι εκεί και σε κυνηγάει. Και όταν λέμε παρελθόν εννοούμε ένα σωρό μαλακίες που έγιναν και επιβάρυναν την ομάδα… που τρέχει τώρα να ξεπληρώσει. 

Συνεπώς, υπάρχει μια δυσκολία να γίνει μια τέτοια μεταγραφή όχι απαραίτητα του Ανανίντζε αλλά και γενικότερα.

Έλα όμως που μάθαμε ότι ο Πουλλαίδης έχει μια καψούρα με τα δεκάρια. Πως έχεις εσύ με τα πολυτελή αυτοκίνητα, τα γραμματόσημα και ότι άλλο τραβάει η ψυχή του καθενός… ο βασικός χρηματοδότης των Βαρωσιωτών έχει μια μεγάλη καψούρα με τα δεκάρια του ποδοσφαίρου.

Είναι λέει η αγαπημένη του θέση και όποτε του δοθεί η ευκαιρία τρέχει να αποκτήσει φανέλα από τα αγαπημένα του δεκάρια.

Και έχει μια τέτοια κολεξιόν στο σπίτι, που θα σου πέσει το σαγόνι. Εξ όσων έχουμε μάθει σ’ ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο,, φυλάγεται η συλλογή η οποία περιέχει φανέλες που στην πλάτη αναγράφεται το «10» και την φόρεσαν παίκτες που καθόρισαν την ιστορία του αθλήματος.

Φανέλα του Μέσι, του Ροναλντίνιο κάποιοι μας είπαν μέχρι και του Πελέ και μάλιστα υπογεγραμμένες. Από φέτος θα προστέθηκε και αυτή του Ράγιος… αν όχι ακόμη σίγουρα τους επόμενους μήνες.

Πέραν της πλάκας, μιλώντας για την υπόθεση του Ανανίντζε, οι Γεωργιανοί ναι μεν εμπλέκουν την Ανόρθωση με την αφεντιά του ωστόσο στο Παπαδόπουλος δεν έχει ακόμη παρθεί ή καλύτερα σχεδιαστεί το μεταγραφικό πλάνο.

Από την άλλη δεν μπορεί ελαφρά τη καρδία να αγνοήσεις το τι λένε εκεί στην Τιφλίδα, αφού οι πληροφορίες τους ήταν έγκυρες όσον αφορά το ρεπορτάζ των Βαρωσιωτών.

Εάν όμως να γίνει τέτοιο ντιλ ίσως παίξει σημαντικό ρόλο και η πρόθεση του Πουλλαίδη να τσοντάρει ότι πρέπει να τσοντάρει για να υλοποιήσει η ομάδα τον στόχο της… το πρωτάθλημα.

Άμα κιόλας υπολογίσεις ότι το υποσχέθηκε από το 2013 ότι η ομάδα θα έχει όχι έναν, αλλά πέντε τίτλους μέχρι το 2020, τότε μπορεί να το φέρει εις βάρος. Συν την καψούρα που έχει με τα δεκάρια, άμα είναι να γίνει μια τέτοια μεταγραφή… τότε μιλάμε για μεταγραφή πρωταθλήματος!

 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X