ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Και πως να μείνει;

Όταν έχεις τέτοια ποιότητα, είναι λογικό να ψαχτείς για πιο ψηλά

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

stravrouo@sppmedia.com

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για την άξια του, καθώς λίγο να δεις τα παιχνίδια της Ανόρθωσης και να μην ξέρεις ποιος είναι (πράγμα αδύνατο), θα διαπιστώσεις από τα πρώτα λεπτά την ποιότητα του.

Αναφερόμαστε φυσικά στον Τορνίκε Οκριασβίλι, ο οποίος σε ακόμη ένα παιχνίδι της «Κυρίας» έδειξε την μεγάλη του κλάση. Δεν ήταν μόνο το πανέμορφο γκολ που πέτυχε, αλλά με το κάθε ακούμπημα της μπάλας φαίνεται η αξία του.

Ακόμα και σε μία… λειψή χρονιά, όπου έμεινε εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα, κατάφερε να καταγράψει αξιοζήλευτους αριθμούς. 8 γκολ, σε 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Με αυτά που κάνει μέσα στο γήπεδο και από την στιγμή που δείχνει να έχει ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, είναι ορθάνοιχτος ο δρόμος για ένα πιο μεγάλο πρωτάθλημα από το Κυπριακό.

Όταν έχεις τέτοια ποιότητα, είναι λογικό να ψαχτείς για πιο ψηλά, με δεδομένο ότι εδώ στην Κύπρο βρίσκεις συμβόλαιο και με ένα… πόδι που λέμε.

Οπόταν, η Ανόρθωση έχει δύσκολο έργο στο κεφάλαιο… Τορνίκε Οκριασβίλι, από την στιγμή που θέλει να δοκιμάσει να βρει κάτι πιο μεγάλο. Και γιατί να μην δοκιμάσει, αφού έδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί.

Άρα, η ευχή είναι να μην βρει αυτό που ψάχνει και να μείνω εδώ. Διότι, τέτοιοι ποδοσφαιριστές ομορφαίνουν το ποδόσφαιρο μας με την παρουσία τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

Μας μπέρδεψαν...

Μας μπέρδεψαν...

Τιμούρ και Πουρσαϊτίδης μάλλον διάβασαν την κατάσταση διαφορετικά από την πλειοψηφία
Χρίστος Θεοχάρους
 |  ΑΝΟΡΘΩΣΗ