ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
35° Λευκωσία,
30 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

Ανόρθωση: Ήττα για την ώρα μόνο... επικοινωνιακή

Έχασε δυο ποιοτικούς παίκτες, όμως για να κρίνεις το αγωνιστικό πρέπει να δεις τους αντικαταστάτες

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Κεραυνό εν αιθρία δεν το λες μιας και οι πληροφορίες έβγαιναν εδώ και καιρό πως Κβιλιτάια και Οκριασβίλι δεν θα συνεχίσουν στην Ανόρθωση, αλλά σε άλλες Κυπριακές ομάδες. Επικοινωνιακή ήττα όμως μπορείς να πεις τις χθεσινές ανακοινώσεις του ΑΠΟΕΛ. Οι δυο ποιοτικότεροι ποδοσφαιριστές της «Κυρίας» θα αγωνίζονται σε έναν άμεσο ανταγωνιστή και αυτό είναι δεδομένο που δεν μπορεί να αλλάξει.

Όμως έχει σημασία να ξεκαθαριστεί πως η ήττα για την ώρα δεν είναι αγωνιστική αλλά επικοινωνιακή. Ναι όντως η Ανόρθωση έχασε τους δυο ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές που είχε στο ρόστερ της, όμως υπάρχει και άλλη ανάγνωση.

Άλλα τα χρήματα που λάμβαναν οι δυο τους στην «Κυρία» και άλλα αυτά που θα παίρνουν στον «Αρχάγγελο». Για να τους κρατήσει η Ανόρθωση, θα έπρεπε να μπει στη λογική να αυξήσει το payroll κατά πολύ, για δυο παίκτες που ήδη είχε στο ρόστερ της, ενώ θα έπρεπε να μπει και σε παζάρια με την Γάνδη.

Η επιλογή της διοίκησης να μην μπει στη διαδικασία παζαριών ήταν συνειδητή. Υπήρχε ένα συγκεκριμένο μπάτζετ για τις δυο περιπτώσεις... δεν θα το υπερέβαινε και επί της ουσίας αυτό έπραξε.

Με αυτά τα χρήματα θα κοιτάξουν για άλλες περιπτώσεις και θα ψάξουν για παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Υπάρχει η δυνατότητα να τους βρει; Ασφαλώς. Είναι εύκολο; Ποτέ δεν είναι εύκολη μια μεταγραφή, χρειάζεται ψάξιμο και έχει ρίσκα. 

Μαζί και με την αύξηση του μπάτζετ ο Τιμούρ βγαίνει στο παζάρι για να δημιουργήσει τη νέα ομάδα που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα, αλλά και το κύπελλο. Για την ώρα η ήττα είναι επικοινωνιακή… για το αν θα είναι και αγωνιστική είναι κάτι που θα μπορούμε να το σχολιάσουμε του χρόνου τέτοια εποχή και αφού δούμε ποιοι θα είναι οι αντικαταστάτες των δυο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Εφραίμ Γεωργίου

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση