ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Ημέρα κρίσης και αποφάσεων

Παρουσιάζει το πλάνο του στο σώμα της Γενικής Συνέλευσης ο Ανδρέας Σάντης – Όλα τα σενάρια

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Αρκετά σημαντική κρίνεται η σημερινή μέρα στην Ανόρθωση, καθώς το απόγευμα είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του σωματείου, όπου θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν το οικονομικό κομμάτι, το οποίο ταλανίζει την ομάδα τον τελευταίο καιρό.

Πιο συγκεκριμένα στην ατζέντα της Γενικής Συνέλευσης βρίσκονται το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών της οικογένειας Πουλλαΐδη προς το σωματείο, η ενημέρωση για την ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά και η ενημέρωση για το γηπεδικό ζήτημα και τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Ταυτόχρονα το πιο σημαντικό θέμα που βρίσκεται στην ατζέντα είναι το οικονομικό πλάνο που θα παρουσιάσει ο Ανδρέας Σάντης, το οποίο χαρακτηρίζεται από τη διοίκηση του ως λύση ανάγκης τη δεδομένη στιγμή.

Ουσιαστικά ο πρόεδρος της Ανόρθωσης θα προτείνει τις οικονομικές λύσεις που έχει αποφασίσει και θα καλέσει τη Γενική Συνέλευση να στηρίξει με ψήφο το εν λόγω πλάνο. Εφόσον γίνει αποδεκτή η εν λόγω λύση του Ανδρέα Σάντη, ο ίδιος θα δώσει ένα συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο για να υλοποιηθεί. Την ίδια στιγμή ο Σάντης θα ζητήσει οικονομική βοήθεια από επιφανείς και μη Ανορθωσιάτες για να μπορέσει το πλάνο του να υλοποιηθεί.

Σε περίπτωση που η Γενική Συνέλευση δεν αποδεχτεί το πλάνο του Ανδρέα Σάντη, στο τραπέζι υπάρχει ακόμη και το σενάριο της παραίτησης του προέδρου του σωματείου.

Επί της ουσίας η σημερινή μέρα είναι αρκετά σημαντική, καθώς θα καθορίσει το μέλλον της Ανόρθωσης και το πώς θα πορευτεί στη συνέχεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση