ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Ηγέτη θέλω, τώρα τον θέλω...

Ο Τιμούρ το ψάχνει για αυτόν που θα δώσει το κάτι παραπάνω

Βγαίνεις εσύ για ψώνια και αναζητείς αυτό το κάτι παραπάνω. Αυτό που θα σου δώσει μια καλύτερη θέση στον «ήλιο» μετά από πάρα πολλά χρόνια. Δεν θα είναι από το Μιλάνο ή τις άλλες πόλεις με υψηλή τάση μόδας, αλλά από κάπου, που θα το αντέχει πρωτίστως η «τσέπη» σου.

Αυτό ακριβώς επιδιώκει να πράξει και ο Τιμούρ Κετσπάγια, στη νέα έκδοση της Ανόρθωσης. Με το ξεκίνημα της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, ο πήχυς μπήκε πολύ ψηλά και στην ομάδα της Αμμοχώστου ψάχνουν τον… ηγέτη της μεσαίας γραμμής.

Αυτόν που θα αμείβεται πλουσιοπάροχα και θα είναι βασικός από εβδομάδα σε εβδομάδα. Αυτόν που θα είναι ο «συνδετικός» κρίκος μεταξύ του κεντρικού άξονα και της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ο box to box μέσος, που λένε και στο χωριό μου…

Η προσπάθεια να αποκτηθεί ο εν λόγω ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και δεν έχει καμιά σχέση με την παραμονή ή όχι του Ρούμπεν Ράγιος. Ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί τελικά με το θέμα του Ισπανού, ο Γεωργιανός τεχνικός ψάχνει κάτι το πολύ καλό, για την ποιοτική ενίσχυση της ομάδας. Τον περασμένο Ιανουάριο, ήθελε διακαώς τον Πόποβιτς, όμως αυτός προτίμησε εν τέλει τις ρωσικές «στέπες» και η προσπάθεια έμεινε ημιτελής.

Στην ομάδα της Αμμοχώστου ψάχνουν τον κατάλληλο. Θέμα χρημάτων δεν τίθεται, φτάνει αυτός που θα έρθει να κάνει τη διαφορά στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Αν έρθει και άμεσα, θα είναι το καλύτερο για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X