ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Ήδη πρωταθλητές!

Η ομάδα έχει ψωμιά να φάει, ο κόσμος ήδη ξεχώρισε

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Όταν ακούς τον εκπρόσωπο τύπου της Νέας Σαλαμίνας να λέει πως η Ανόρθωση είναι η πρώτη ομάδα φέτος που την «υποχρέωσε» να ανοίξει όλο το πέταλο για να τη φιλοξενήσει και ως εκ τούτου η ομάδα που θα εξαντλήσει τα εισιτήρια που της αναλογούν, καταλαβαίνεις πως ο Ανορθωσιάτης ξύπνησε.

Φέτος, τουλάχιστον για την ώρα, νιώθει πως όλοι στην ομάδα παλεύουν για αυτή την περηφάνια και τους το ανταποδίδει.

Προ διετίας είχε και πάλι γεμάτη την κερκίδα της, αλλά ήταν πρεμιέρα και δεν υπήρχε κάρτα φιλάθλου. Φέτος τα δεδομένα είναι διαφορετικά, αφού η ομάδα προέρχεται από δυσκολίες και τη χειρότερη σεζόν των τελευταίων δεκαετιών. Έγιναν πράγματα που καταρράκωσαν το ηθικό του κόσμου και το σωματείο υπήρξε αντικείμενο χλευασμού από όλους.

Όμως φαίνεται πως οι κινήσεις που έγιναν έκτοτε, έπεισαν τον κόσμο να πάει να δει και τα όσα είδε τους πείθουν πως αξίζει να συνεχίζουν να πηγαίνουν. Πολύ καλή εικόνα στα εντός έδρας, που παγιώνεται ένας αριθμός 5+ χιλιάδων που πηγαίνουν και τα γεμάτα πέταλα στα εκτός είναι πιο σημαντικές εικόνες ακόμα και από αυτή της βαθμολογίας που θέλει την ομάδα πρώτη.

Βέβαια το κοινό είναι απαιτητικό και για να παραμείνει ακμαίο θα πρέπει η ομάδα να τον κρατήσει με τις εμφανίσεις της και τα αποτελέσματα, όμως αποδεικνύεται κάτι σημαντικό: ο κόσμος της Ανόρθωσης δε θέλει και πολλά πολλά για να αφήσει τον καναπέ του και να πάει στο γήπεδο. Αρκεί να μην αισθάνεται πως εμπαίζεται η νοημοσύνη του ή θίγεται η αξιοπρέπειά και η περηφάνια του. Φέτος, τουλάχιστον για την ώρα, νιώθει πως όλοι στην ομάδα παλεύουν για αυτή την περηφάνια και τους το ανταποδίδει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X