ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Η συζήτηση γύρω από το συμβόλαιο

Και η ενόχληση που βγάζει ο Κετσπάγια

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Η Ανόρθωση πέτυχε νέα νίκη, ωστόσο αυτό που συζητείτε περισσότερο είναι το συμβόλαιο του Τιμούρ Κετσπάγια, καθώς ο Γεωργιανός τεχνικός έβγαλε μια… πικρία στην συνέντευξη τύπου, όταν ρωτήθηκε για το θέμα:

«Αξιολογείται η δουλειά μου. Ακόμα δεν την έχουν αξιολογήσει. Δεν το λέω με παράπονο. Φαίνεται ότι ακόμα περνάει από το μικροσκόπιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 52χρονος προπονητής.

Από την πλευρά της η διοίκηση δεν μπαίνει σε δημόσια συζήτηση για το θέμα αυτό και αρκείται στην τοποθέτηση ότι όταν προκύψει κάποια εξέλιξη θα την γνωστοποιήσουν στον κόσμο.

Επί της ουσίας όμως, η διοίκηση έδειξε έμπρακτα την στήριξη της προς τον Κετσπάγια, με το γεγονός ότι έτρεξε να κάνει προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, σε ένα διάστημα όπου υπήρχαν άσχημα αποτελέσματα.

Οπόταν, δεν είναι θέμα αξιολόγησης της δουλειάς, διότι εάν υπήρχε τέτοιο θέμα, τότε δεν θα ικανοποιούσαν τις απαιτήσεις που έχει για την στελέχωση της ομάδας. Θα βρίσκαν διάφορες προφάσεις, για να μην ικανοποιηθούν τα «θέλω» του Κετσπάγια.

Αλλά, επειδή δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, προχώρησαν σε δύο προσθαφαιρέσεις και είναι έτοιμοι για τις άλλες δύο που θα ζητήσει ο Γεωργιανός προπονητής.

Συνεπώς, την κατάλληλη στιγμή θα γίνει και πρόταση για νέο συμβόλαιο στον Τιμούρ. Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να ειπωθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση