ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Η σκυτάλη των διαπραγματεύσεων στον Στρούνα

Ο Τιμούρ Κετσπάγια επιθυμεί την παραμονή του Σλοβένου διεθνή

Κυριάκος Τοφή

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η προετοιμασία της Ανόρθωσης για τη νέα σεζόν αν και για την ολοκληρωση της τρέχουσας υπάρχουν ακόμη εφτά αγώνες για το δεύτερο γκρουπ της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Ο Γιούργκεν Στρέπελ συνεχίζει να έχει το γενικό πρόσταγμα και να καθοδηγεί τη «Μεγάλη Κυρία» ως διάδοχος του Ρόνι Λέβι, γνωρίζοντας όμως πλέον και επίσης ότι η σκυτάλη θα καταλήξει το καλοκαίρι στον Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο Γεωργιανός τεχνικός έχει ήδη εισηγηθεί την παραμονή του Γκόρντον Σίλντεφελντ, ο οποίος έχει αποδείξει ότι μπορεί να αποτελέσει τον πυλώνα της αμυντικής γραμμής, χωρίς όμως πλέον τον Ντουγκλάο στο πλευρό του.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια φαίνεται να ξεκινά το κτίστιμο της νέας Ανόρθωσης από τα μετόπισθεν μιας και πέραν της επιθυμίας για προσέγγιση του Γκιόργκι Λόρια, έχει ανάψει το πράσινο φως για την ανανέωση ακόμη ενός συμβολαίου το οποίο βαδίζει προς ολοκλήρωση.

Η περίπτωση αυτή είναι ο Άντραζ Στρούνα ο οποίος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2018 ως αντικαταστάτης του Αμπντουλάχι Σιβού στο δεξί άκρο της άμυνας, ωστόσο έδωσε βοήθειες και στο κέντρο αυτής. Ο Τιμούρ Κετσπάγια αρέσκεται στο να έχει πολυεργαλεία στη διάθεσή του και ο Σλοβένος διεθνής μπορεί να ανταποκριθεί σε ικανοποιητικό βαθμό όπου κι αν κληθεί να αγωνιστεί στην τετράδα στα μετόπισθεν.

Όπως και στην περίπτωση του Γκόρντον Σίλντεφελντ, έχουν δοθεί συγκεκριμένες οδηγίες από τον Γεωργιανό τεχνικό ως προς τις προϋποθέσεις παραμονής του Άντραζ Στρούνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και οι οποίες έχουν να κάνουν με τη διάρκεια και το ύψος του συμβολαίου του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X