ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Η Ράγιος-μανία εξαπλώνεται!

Ο Ισπανός είναι το πρώτο brand name της ομάδας

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Γέλασε λίγο το μουτράκι του Ανορθωσιάτη αυτό το διάστημα που βλέπει την ομάδα του να πηγαίνει καλά, με την επιστροφή στο γήπεδο να είναι επί του παρόντος μαζική. Έφεραν ενθουσιασμό τα δυο εντός έδρας αποτελέσματα, με Πάφο και Απόλλωνα, με τον Ρούμπεν Ράγιος να είναι ο μέχρι τώρα πρωταγωνιστής.

Είναι ιδιαίτερη περίπτωση αυτή του Ρούμπεν, αφού δεν πρόκειται για μια μεγάλη μεταγραφή που έγινε το Καλοκαίρι ούτε κάποιος που θα πόνταρες τα λεφτά σου πάνω του τον Μάιο. Αντίθετα, πρόκειται για τον πιο παλιό από τους ξένους που υπάρχουν στο ρόστερ, αισίως στην τέταρτη σεζόν του, και ένας από αυτούς που τα άκουγαν για τις περσινές εμφανίσεις. Η αναλογία της απόδοσης με τις απολαβές τον έφεραν στο στόχαστρο και η μέχρι τώρα παρουσία του δεν δικαιώνει μόνο τον Κετσπάγια για την εμπιστοσύνη αλλά τον καθιστά και τον πιο εμπορικό παίκτη της ομάδας.

Το όνομά του είναι αυτό που επιλέγουν οι περισσότεροι να τυπώνουν στις φετινές εμφανίσεις της ομάδας, ειδικά μετά τα δυο βραβεία MVP στη σειρά που μάζεψε. Στην μπουτίκ της «Μεγάλης Κυρίας» το έπιασαν το νόημα και προσφέρουν τη φανέλα με το «10» με έκπτωση 15% μέχρι τον αγώνα με την Ομόνοια (20/10), τιμώντας έτσι τα ατομικά βραβεία του παίκτη.

Είναι κι αυτός ένας τρόπος να φέρνεις έσοδα στο ταμείο, εκμεταλλευόμενος την δημοφιλία σου ως σύλλογος αλλά και αυτήν που έχουν συγκεκριμένοι παίκτες. Στους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους γίνονται ολόκληρες εκστρατείες και κάποιες φορές γίνονται μεταγραφές που κύριο λόγο την εμπορικότητα ενός παίκτη.

Η φετινή Ανόρθωση δεν την αγόρασε την απήχηση αυτή του Ράγιος, αλλά τη δούλεψε το Καλοκαίρι ο προπονητής και την «προστάτευσε» βάζοντας πίσω του δυο μηχανάκια να κάνουν τις δουλειές που στα 33 του είναι δύσκολο να κάνει και δε φημιζόταν και ποτέ για αυτές. «Παίξε τη μπάλα σου» είναι η εντολή και προς το παρόν τα τέσσερα γκολ και η μια ασσίστ είναι η ανταπόδοση στην «ελευθερία». Η αγάπη του κόσμου, η πιο τρανή απόδειξη πως τα καταφέρνει μια χαρά.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X