ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Η πρόταση Πουλλαΐδη για την μεταβίβαση μετοχών

Τα σημαντικά σημεία της πρότασης και οι απαιτήσεις του μεγαλομέτοχου

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Όπως σας ενημέρωσε το 24sports προηγουμένος υπάρχει διαφωνία ανάμεσα στο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου για την μεταβίβαση των μετοχών της οικογένειας Πουλλαΐδης στον σύλλογο και αυτό γιατί η πρόταση του μεγαλομέτοχου που έγινε δεν ικανοποιεί την πλειοψηφία των μελών του συμβουλίου. 

Ανόρθωση: Διαφωνία για μεταβίβαση μετοχών και στον ορίζοντα νέα Γενική Συνέλευση , 24Sports & News

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας η ανανεωμένη πρόταση του Χρήστου Πουλλαΐδη αφορά τρία σημαντικά σημεία. Αρχικά θέλει να γίνει η μεταβίβαση των μετοχών πριν τις 31 Μαΐου που λήγει η συμφωνία διαχείρισης.  

Επίσης ο κ.Πουλλαΐδης Θέλει σε περίπτωση που η Ανόρθωση προκριθεί σε ευρωπαϊκούς ομίλους να παίρνει 20% των εισπράξεων της ΟΥΕΦΑ και να το δίνει ο ίδιος στο γήπεδο. Μάλιστα σε αυτή την περίπτωση θα θέλει να παίρνει επιπλέον ακόμη 15% από το πρόγραμμα Champions Share, το οποίο είχε αγοράσει μετοχές όταν δημιουργήθηκε.

Από εκεί και πέρα ο μεγαλομέτοχος ζητά όπως τα επόμενα δέκα χρόνια, αν εξευρεθεί επενδυτής θα πρέπει να πάρει ο ο ίδιος ένα ποσό της τάξεως του 15% της αξίας των μετοχών.

Ταυτόχρονα στην πρόταση που έστειλε ο κ. Πουλλαΐδης δεν γίνεται καμία αναφορά για το ποσό που χρωστά ο σύλλογος στον ίδιο και αν θα προχωρήσει ή όχι στη διαγραφή του. 

Θυμίζουμε πως σήμερα το βράδυ έχει οριστεί έκτακτη συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου για να παρθεί απόφαση για το αν θα υπογραφτεί η μεταβίβαση των μετοχών ή αν θα οδηγηθούμε σε νέα Γενική Συνέλευση, η οποία θα αποφασίσει για την μεταβίβαση των μετοχών. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση