ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Κρατώντας τη παντιέρα της μη διακοπής

Ο πρόεδρος της «Κυρίας» πρωτοστατεί στον αγώνα κατά της διακοπής του πρωτάθληματος

24sports team

info@24sports.com.cy

Πραγματοποιήθηκε χθες η τηλεδιάσκεψη της ΚΟΠ εις την οποία όλα τα σωματεία κατέθεσαν τις δικές τους απόψεις σχετικά με τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στο κυπριακό ποδόσφαιρο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Συζητήθηκαν επίσης όλα τα σενάρια που υπάρχουν σχετικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Οι ομάδες του δεύτερου γκρουπ προτείνουν ξεκάθαρα την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος κάτι το οποίο δεν ενστερνίζονται οι ομάδες της πρώτης εξάδας. Ακόμα και η πρωτοπόρος Ομόνοια δεν τοποθετήθηκε δημόσια υπέρ της διακοπής παρότι θα την βόλευε ένα τέτοιο σενάριο.

Η ομάδα ωστόσο που αντιδρά περισσότερο στο σενάριο της διακοπής είναι η Ανόρθωση. «Το πρωτάθλημα πρέπει να κριθεί στο γήπεδο, όλα τα άλλα πρέπει να σταματήσουν», δήλωσε στην ιστοσελίδα ο Ευγένιος Χαμπουλάς. 

Ο πρόεδρος της Ανόρθωση ουσιαστικά σήκωσε παντιέρα και πρωτοστατεί στην προσπάθεια που γίνεται για να μην διακοπεί το πρωτάθλημα, με τις άλλες ομάδες της εξάδας να μην έχουν τοποθετηθεί τόσο έντονα και ξεκάθαρα για το θέμα μέχρι στιγμής.

Η αντίδραση της Ανόρθωσης είναι απόλυτα φυσιολογική, καθώς θα είναι η ομάδα που θα αδικηθεί περισσότερο από όλες στο ενδεχόμενο οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X