ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Η... κανονικότητα είναι εδώ!

Αυτό που επιβάλλει η ιστορία της, έγινε πράξη χθες στο ΓΣΠ

Χάρης Χαρίτωνος

Χάρης Χαρίτωνος

charitonosc@sppmedia.com

Η 15η Μαΐου 2021 θα μείνει χαραγμένη για πολλά χρόνια στην σύγχρονη ιστορία της Ανόρθωσης. Η επιστροφή στους τίτλους μετά από 13 χρόνια έφερε... τσουνάμι ενθουσιασμού στο οικοδόμημα και η χαρά όλων όσων το αποτελούν είναι απερίγραπτη από χθες το βράδυ.

13 χρόνια ήταν πολλά, παρά πολλά χωρίς τίτλο για το μέγεθος και το εκτόπισμα του συλλόγου. Πλέον, αυτά μπαίνουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και μια νέα εποχή ξημερώνει για τον σύλλογο. Όλοι ευελπιστούν πως η χθεσινή κατάκτηση του Κυπέλλου θα είναι η απαρχή περισσότερων τροπαίων τα επόμενα χρόνια.

Η Ανόρθωση είναι ταγμένη μέσα από την ιστορία της να πρωταγωνιστεί, να διεκδικεί και να κατακτά τίτλους. Με την χθεσινή επικράτηση στις λεπτομέρειες του σπουδαίου Ολυμπιακού του Τσέντομιρ Γιανέφσκι, η... κανονικότητα στην καθημερινότητα του «Αντώνης Παπαδόπουλος» επέστρεψε για τα καλά.

Αυτό που κάποιοι της είχαν στερήσει από πέρυσι, η Ανόρθωση το πήρε φέτος. Η δικαίωση των κόπων των ποδοσφαιριστών, του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης ήρθε λίγους μήνες αργότερα και με το παραπάνω. Συνήθως, η ιστορία δικαιώνει αυτούς που επιμένουν και προσπαθούν....

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Χάρης Χαρίτωνος

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση