ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Η δική της αποζημίωση;

Αυτή τη στιγμή βλέπουν μόνο το μισθολογικό

Ο στόχος του πρωταθλήματος χάθηκε με τον πλέον άδοξο τρόπο στην Ανόρθωση και η αλήθεια είναι πως κάθε αναφορά που γίνεται στο θέμα ξύνει την πληγή. Συνειδητά επέλεξαν να μην σχολιάσουν δημόσια την συνέντευξη τύπου του Σταύρου Παπασταύρου αλλά αν προκύψει λόγος στην πορεία θα το κάνουν.

Το γεγονός όμως πως στερήθηκε η ίδια η Ανόρθωση την ευκαιρία να διεκδικήσει τα €5κ. των play offs του CHL ή ακόμα και τα €15εκ. της εισόδου στους ομίλους, δεν αναφέρεται πουθενά

Προς το παρόν όλοι στη διοίκηση είναι συγκεντρωμένοι στο να βρουν τις λύσεις στο κεφάλαιο των μισθών των παικτών που εκκρεμούν και έκαναν κι άλλες επαφές την Παρασκευή(22/5). Το κλίμα που μεταφέρεται είναι καλό και υπάρχει αισιοδοξία πως στο επόμενο τριήμερο θα βρεθεί η λύση για τους 2.5 μήνες που δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο. Ρόλο σημαντικό παίζει σε αυτό το γεγονός πως είναι από τις πολύ λίγες ομάδες η Ανόρθωση, που η δική της στάση στο θέμα της διακοπής ήταν η ίδια με την επιθυμία των παικτών της. Να παίξουν.

Ένα θέμα που τους ενοχλεί πάντως στη δημόσια συζήτηση που γίνεται για τη διακοπή, είναι ο τρόπος που όλοι προσπαθούν να εξηγήσουν τις αποφάσεις ως προς το να αμβλυνθεί η αδικία από τη διακοπή. ΑΕΛ και ΑΕΚ έχασαν την ευκαιρία να βγουν Ευρώπη: αποζημιώνονται. Θα ήταν άδικο να μην ανέβουν Ερμής και Καρμιώτισσα; Ανέβηκαν. Θα ήταν άδικο να πέσουν Δόξα και Εθνικός πριν ολοκληρωθεί η σεζόν; Δεν έπεσαν. Το γεγονός όμως πως στερήθηκε η ίδια η Ανόρθωση την ευκαιρία να διεκδικήσει τα €5κ. των play offs του CHL ή ακόμα και τα €15εκ. της εισόδου στους ομίλους, δεν αναφέρεται πουθενά. Αυτή ήταν και η λογική της πρότασης να γίνει αγώνας μπαράζ που η Ομόνοια δεν αποδέχθηκε. Δεν είχε βέβαια καμιά υποχρέωση να το δεχθεί, για να είμαστε δίκαιοι.

Ως προς την πρόταση που έγινε για να παίξουν το πρωτάθλημα τον Αύγουστο, η Ανόρθωση είπε όχι γιατί έκρινε πως δεν είχε νόημα να το κάνει με άλλο ρόστερ και δεδομένα. Επίσης, το γεγονός πως η πρόταση αυτή δεν θα άλλαζε κάτι ως προς την εκπροσώπηση των ομάδων στην Ευρώπη ήταν ένας λόγος απόρριψης της πρότασης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

Ανόρθωση: Γάνδη, κάνε σκόντο

Ανόρθωση: Γάνδη, κάνε σκόντο

Για να γίνει κουβέντα για τον Κβιλιτάια οι Βέλγοι πρέπει να... κόψουν κάτι από τα 3 εκατ. που είχαν δώσει για να τον αγοράσουν ...
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΝΟΡΘΩΣΗ