ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Η αστοχία... του Βέσκο!

Οι δηλώσεις του Μιχαήλοβιτς για το υφιστάμενο ρόστερ της Ανόρθωσης απέχουν κατά το πολλήν από την πραγματικότητα

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Αύριο η Ανόρθωση δίνει το τελευταίο της παιχνίδι σε μια σεζόν μαρτυρική και τραγική για την ίδια, καθώς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έμεινε εκτός στόχο, ενώ φέτος έζησε μια αγγαρεία, παίζοντας στο Β’ γκρουπ σε παιχνίδια αδιάφορα για την ίδια.

Ο αποκλεισμός στο Κύπελλο ήρθε ξεκάθαρα για το γεγονός ότι στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό δεν υπήρχε ένας παίκτης ηγέτης να σηκώσει στις πλάτες του το βάρος του αγώνα και να κάνει τη διαφορά.

Σίγουρα η φετινή αποτυχημένη χρονιά της Ανόρθωσης πληγώνει αφάνταστα τον κόσμο, όμως και πάλι αυτός θα είναι δίπλα της όπως κάθε φορά στη νέα προσπάθεια της διοίκησης Σάντης.

Κάτι που συζητείται αρκετά τον τελευταίο καιρό είναι οι δηλώσεις του Βέσκο στις τελευταίες διασκέψεις Τύπου και στην αναφορά του ότι το ρόστερ της Ανόρθωσης δεν είναι τόσο κακό όσο φαίνεται.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συμφωνήσουν πολλοί με την συγκεκριμένη αναφορά, μιας και η φετινή σεζόν είναι μια μεγάλη αποτυχία, ενώ η ομάδα δεν κατάφερε να κερδίσει σε τέσσερα παιχνίδια τον Ακρίτα που πήγε διαβάθμιση και αποκλείστηκε στο Κύπελλο από τον Ολυμπιακό που επίσης του χρόνου θα είναι στη β’ Κατηγορία.

Επί της ουσίας η συγκεκριμένη δήλωση του Βέσκο, χαρακτηρίζεται άστοχη, ασχέτως αν η ομάδα πήρε κάποιες νίκες στα πλέι οφ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

Αμήν!!

Αμήν!!

Άμα έχει «Ανορθωσιάτικο δαίμονα»… θα έχει και θεό
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ