ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
26° Λευκωσία,
26 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Ανόρθωση: Η Αμμόχωστος ακούγεται στα απέραντα της Γηραιάς Ηπείρου!

Ο κόσμος της Ανόρθωσης, ήταν εκπληκτικός κόντρα στη Παρτιζάν

Κυριάκος Αποστόλου

Κυριάκος Αποστόλου

Η Ανόρθωση επέστρεψε, η Αμμόχωστος επέστρεψε, και ακούγεται δυνατά το όνομα της στα απέραντα της Γηραιάς Ηπείρου, έπειτα από την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Conference League.

Οι «κυανόλευκοι» του Τιμούρ Κετσπάγια έψαχναν συνεχώς να πετύχουν ένα τέρμα που θα τους έδινε «αέρα» κόντρα στην Παρτιζάν, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι ήταν άκρως αποτελεσματικοί (0-2) «πληγώνοντας» τους γηπεδούχους, οι οποίοι ένιωθαν ιδιαιτέρως ισχυροί και όχι άδικά.

Ο κόσμος της «Κυρίας» ήταν εντυπωσιακός μέσα στο ΓΣΠ, δίνοντας ώθηση στους ποδοσφαιριστές να πετύχουν κάτι σπουδαίο στην αναμέτρηση που πέρασε στην ιστορία, αλλά και στη συνέχεια των ομίλων, καθώς έστειλαν το μήνυμα ότι βρίσκονται δίπλα στους πρωταγωνιστές, που προσπαθούν για το καλύτερο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κάνοντας κατάθεση δυνάμεων και ψυχής.

Το οικοδόμημα της Ανόρθωσης ένιωσε τη στήριξη των φιλάθλων από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό του αγώνα της νεοσύστατης διοργάνωσης, και αν το παρών τους μείνει τόσο δυναμικό, οι παίκτες δεν έχουν να φοβηθούν για τίποτα στις επόμενες προκλήσεις που έρχονται στο πρόγραμμα εντός και εκτός των συνόρων.

Η «Κυρία» είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον κόσμο της, και τούτο αποτυπώθηκε σε όλους τους τηλεοπτικούς δέκτες που έδειχναν εικόνα από τη Λευκωσία, αλλά και σε εκείνους που επέλεξαν να βρεθούν στο ΓΣΠ, όντας ουσιαστικά ουδέτεροι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Αποστόλου

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση