ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Γκολ και οργάνωση

Στο μυαλό του Τιμούρ

Την προετοιμασία της συνεχίζει η Ανόρθωση, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να παραχωρεί διήμερο ρεπό στους παίκτες για να πάρουν ανάσες και τους αναμένει πίσω την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο Γεωργιανός τεχνικός, ταυτόχρονα περιμένει και τις εξελίξεις στο κεφάλαιο της ενίσχυσης, αφού παραμένουν ανοικτά τα θέματα με τους δύο μέσους που θέλει να φέρει στην ομάδα.

Δύο παίκτες που θα παίζουν σε διαφορετικές θέσεις, αλλά με κάποια παρόμοια χαρακτηριστικά. Που θα μπορούν βασικά να οργανώσουν και ταυτόχρονα να έχουν το γκολ.

Ο ένας θα είναι επιτελικός μέσος και ο άλλος κάτι σαν box to box. Για το δεκάρι είναι γνωστό το ενδιαφέρον για τον Πεδρίνιο, αλλά δεν σημειώθηκε καμία εξέλιξη. Απλά αναμονή και κοιτάζουμε κι αλλού.

Το ίδιο ισχύει και το Γιασμίν Στσουκ, που είναι ο παίκτης που έχει προκρίνει ο Τιμούρ Κετσπάγια για το ρόλο του ανασταλτικού μέσου, που θα μπορεί να οργανώσει.

Οι συζητήσεις της Ανόρθωσης με την πλευρά του ποδοσφαιριστή είναι σε προχωρημένο στάδιο και είναι θέμα χρόνου να προκύψει οριστική συμφωνία.

Βασικά, εάν η Ερζουρούμσπορ αποτύχει να ανεβεί στην ανώτατη κατηγορία της Τουρκίας, τότε ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την ένταξη του Στσουκ στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Συνεπώς, εάν προχωρήσουν αυτές οι δύο περιπτώσεις, ο Τιμούρ Κετσπάγια θα βρει γκολ και οργάνωση, καθώς μπορούν να τα κάνουν και τα δύο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X