ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Γκαγιέγο… άλλαξε το!

Σήμερα συμπληρώνεται ένας μήνας ακριβώς από την μέρα που έχει να κερδίσει η Ανόρθωση, ο Ισπανός τεχνικός καλείται να αλλάξει τα δεδομένα άμεσα

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Χωρίς καμία αμφισβήτηση η Ανόρθωση διανύει μία από τις χειρότερες της περιόδους στη φετινή χρονιά, καθώς μετρά 4 ανεπιτυχείς αποτελέσματα, μιας και έχει δεχθεί 3 ήττες και πήρε μία ισοπαλία κόντρα στην Πάφο. Το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα κρίνεται άκρως σημαντικό τόσο στο βαθμολογικό κομμάτι αλλά και στο ψυχολογικό, με τον Γκαγιέγο να καλείται να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Ο Ισπανός προπονητής πρέπει να βρει τον τρόπο να επανεμφανίσει το καλό πρόσωπο που συνήθισε ο κόσμος της ομάδας στο ξεκίνημα της σεζόν και ταυτόχρονα να επιστρέψει στις νίκες στο ματς με τον Απόλλωνα για να «κλειδώσει» την είσοδο στην πρώτη εξάδα.

Είναι ξεκάθαρο από πλευράς διοίκησης Ανδρέα Σάντη ότι υπάρχει απόλυτη στήριξη σε προπονητή και παίκτες, καθώς είναι οι ίδιοι ανθρώποι που έφεραν την ομάδα στη 2η θέση και σε τροχιά πρωταγωνιστικής πορείας. Το θέμα φυσικά είναι να μην γκρεμιστεί ότι χτίστηκε μέχρι στιγμής και η Ανόρθωση να βρει τον τρόπο άμεσα να επιστρέψει σε νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από τις 13 Ιανουαρίου, δηλαδή πριν από ένα μήνα.

Επί της ουσίας το ματς με τον Απόλλωνα αύριο κρίνεται άκρως καθοριστικό για να εξασφαλίσει και μαθηματικά η «Κυρία» την είσοδο της στην πρώτη εξάδα αλλά και ταυτόχρονα να αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση