ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Γίνεται προσπάθεια για Νινγκά και Λόρια...

Να βρεθεί τρόπος για να αποχωρήσουν...

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Δύο παίκτες που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Αντόνιο Πριέτο για τη νέα χρονιά είναι οι Νινγκά και Γκιόργκι Λόρια, οι οποίοι διατηρούν συμβόλαιο με την Ανόρθωση και γίνονται προσπάθειες για να βρεθεί ο τρόπος αποδέσμευσης τους.

Όσον αφορά τον Νινγκά, Μπορεί να μην υπάρχει ειδικός όρος στο συμβόλαιο του 30χρονου επιθετικού για ρήτρα αποδέσμευσης όμως γίνονται οι διεργασίες με τον μάνατζερ του παίκτη ώστε να βρεθεί η λύση για να αποχωρήσει, χωρίς να επιβαρυνθεί οικονομικά η Ανόρθωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νινγκά έχει εκφράσει στο στενό του περιβάλλον ότι θέλει να αποχωρήσει και να συνεχίσει την καριέρα του κάπου αλλού. Ως εκ τούτου ο μάνατζερ του έχει βγει στο ψάξιμο για ομάδα είτε στη Γαλλία, είτε κάπου αλλού στο εξωτερικό, που θα θέλει να εντάξει τον Νινγκά στο ρόστερ της.

Φυσικά αν καρποφορήσουν οι προσπάθειες και ο Νινγκά βρει κάποια άλλη ομάδα, τότε θα γίνουν πολύ πιο εύκολα τα πράγματα για τη διοίκηση του Ανδρέα Σάντη ώστε να αποδεσμεύσει τον παίκτη. Για την ώρα στην Ανόρθωση είναι στο περίμενε και ευελπιστούν ότι θα προκύψουν θετικά νέα.

Όσον αφορά την περίπτωση του Γκιόργκι Λόρια, η οποία είναι πολύ πιο δύσκολη, καθώς μέχρι τώρα έγιναν κάποιες προσπάθειες για να βρεθεί ομάδα που μπορεί να τον αποκτήσει, όμως δεν προέκυψε κάτι το θετικό.

Λόρια: «Αναλαμβάνω το μερίδιο ευθύνης μου, πρέπει να μείνουμε ενωμένοι» |  Goal News Cy

Στην Ανόρθωση συνεχίζονται οι προσπάθειες για να βρεθεί κάποια ομάδα είτε στην Κύπρο είτε στο εξωτερικό για να πάρει τον Λόρια, έστω και με την μορφή δανεισμού και η «Κυρία» να γλιτώσει όσο περισσότερα χρήματα γίνεται. Θυμίζουμε ότι ο Γεωργιανός κίπερ δεν συμβιβάζεται και για να αποχωρήσει ζητά ολόκληρο το ποσό του συμβολαίου του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση