ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Για πρωτάθλημα θες τρεις μεταγραφές

Το μεταγραφικό πλάνο που χρειάζεται η ομάδα της Αμμοχώστου για να αντέξει μέχρι τέλους

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Αναμφίβολα η πορεία της Ανόρθωσης μέχρι στιγμής είναι πέρα για πέρα ενθαρρυντική και όπως είναι λογικό ο κόσμος αγκάλιασε τόσο τη νέα ομάδα που χτίστηκε αλλά και την προσπάθεια της διοίκησης. Για την ώρα η ομάδα του Ντάβιντ Γκαγιέγο έχει κερδίσει τον ποδοσφαιρικό σεβασμό από όλους, όμως για να αντέξει μέχρι τέλους και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, τον Ιανουάριο πρέπει να γίνουν δυνατές μεταγραφές που θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το επίπεδο του συνόλου.

Από την αρχή της χρονιάς η «Κυρία» ταλαιπωρείται από τραυματισμούς και αγωνιστικά προβλήματα. Πρώτα ήταν ο Κάργας, μετά ο Αρμπολέδα, μετά ο Γκερέρο και τώρα οι Φερέρ και Γκαρσία, που δεν θα αγωνιστούν ξανά φέτος. Με αυτά και κάποια άλλα μικροπροβλήματα όπως του Καστέλ που έχει ένα μακροχρόνιο πρόβλημα (δες ΕΔΩ), η ομάδα χρειάζεται σίγουρα τρεις μεταγραφικές κινήσεις για να δοθεί βάθος και να υπάρχουν επιλογές για τον Ισπανό κόουτς.

Πιο συγκεκριμένα η Ανόρθωση από το καλοκαίρι έδειχνε την ανάγκη ότι χρειαζόταν έναν παίκτη στο δεξί άκρο της επίθεσης, που θα είχε τη δυνατότητα να αγωνίζεται και σε άλλες θέσεις. Από εκεί και πέρα το πρόβλημα που υπάρχει με τον Καστέλ, που για την ώρα ο ίδιος δέχεται μια συγκεκριμένη διαχείριση από τον Γκαγιέγο, φέρνει στο προσκήνιο άλλη μία μεταγραφή, αυτή του κεντρικού επιθετικού, ο οποίος πρέπει να έρθει για να δώσει περισσότερες επιλογές στην επίθεση. Θυμίζουμε ότι υπήρξαν παιχνίδια που δεν μπορούσε να αγωνιστεί ούτε ο Γκασάμα, αλλά ούτε κι’ ο Καστέλ και έτσι η ομάδα πήγε με επιθετικό ανάγκης στο ματς.

Η τρίτη σίγουρη μεταγραφή που χρειάζεται η Ανόρθωση αφορά την αμυντική γραμμή και πιο συγκεκριμένα τα στόπερ, μετά και το πρόβλημα υγείας που προέκυψε στον Φερέρ. Ο Αντόνιο Πριέτο θα ψάξει να βρει έναν κεντρικό αμυντικό που να έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται και σε ένα από τα άκρα της άμυνας, δεξιά ή αριστερά.

Ταυτόχρονα δεν αποκλείεται ο Πριέτο να κινηθεί και για παίκτη στην αριστερή πτέρυγα της άμυνας μετά τον τραυματισμό του Γκαρσία, όμως για την ώρα δεν είναι άμεση προτεραιότητα, καθώς στο ρόστερ υπάρχουν οι Κορέια και Κίκο.

Επί της ουσίας η Ανόρθωση μπορεί να τα πηγαίνει αρκετά καλά, όμως για να δοθεί η ανάλογη συνέχεια θα πρέπει να γίνουν κινήσεις που θα αυξήσουν την ποιότητα και θα δώσουν βάθος στο ρόστερ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση