ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Για μια θέση στον «ήλιο»

Τέσσερις νεαροί παλεύουν για την ευκαιρία της ζωής τους

Χάρης Χαρίτωνος

Τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης συμμετέχουν στην προετοιμασία, περιμένοντας μια θέση στον «ήλιο», ενόψει των προκλήσεων της νέας σεζόν.

Οι Κωνσταντίνος Γεωργαλλίδης, Στέφανος Καφατάρης, Γιώργος Διάκος και Κωνσταντίνος Κουμπαρής τέθηκαν υπό τις οδηγίες του Τιμούρ Κετσπάγια σε Πλάτρες και Κακοπετριά και προσπαθούν να τον πείσουν για την αξία τους, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν.

Οι Κουμπαρής και Καφατάρης αγωνίζονται στην μεσαία γραμμή και οι Διάκος και Γεωργαλλίδης στην μεσοεπιθετική. Ειδικότερα, ο τελευταίος θεωρείται ως ένα πολύ μεγάλο ταλέντο και αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους για την ποδοσφαιρική του ποιότητα, μέχρι στιγμής. Είχε αγωνιστεί σε κάποια παιχνίδια, προ διετίας στην πρώτη ομάδα, όταν στον πάγκο βρισκόταν ο Ολλανδός Γιούργκεν Στρέπελ.

Και οι τέσσερις είναι γεννημένοι στην «αυγή» της νέας χιλιετίας (το 2002 συγκεκριμένα) και αυτές οι εμπειρίες που τους προσφέρονται τη δεδομένη χρονική στιγμή, θα αποδειχθούν πολύτιμες για την συνέχεια της καριέρας τους. Φθάνει να τις εκμεταλλευτούν στο έπακρο οι ίδιοι.

Αν γίνει αυτό πραγματικότητα, τότε ο Τιμούρ θα τους ανταμείψει, αφού ο ίδιος πιστεύει πολύ στο ντόπιο στοιχείο και ξέρει να επιβραβεύει όσους δουλεύουν σκληρά. Τα υπόλοιπα εντός αγωνιστικών χώρων…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X