ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Γενική Συνέλευση, μετοχές και αλλαγές στο Δ.Σ.

Έτσι συνεχίζει ο Σάντης - Τι θα γίνει με τις μετοχές του Πουλλαΐδη

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Ημέρα Γενικής Συνέλευσης της εταιρείας η αυριανή (20/09) για την Ανόρθωση, στην οποία θα τεθούν ενώπιων των μελών όλα τα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Κυριότερο όμως θέμα συζήτησης αφορά τον τρόπο και τη διοικητική δομή με την οποία θα συνεχίσει η εταιρεία.

Ανδρέας Σάντης και Χρήστος Πουλλαΐδης είχαν συζητήσεις τις τελευταίες μέρες ώστε να καταλήξουν στο πλάνο και τις επόμενες κινήσεις του. Οι δυο άνδρες συμφώνησαν στην παραμονή του πρώτο στον προεδρικό θώκο της εταιρείας, ενώ οι μετοχές θα παραμείνουν στον Πουλλαΐδη μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Αυτό οφείλεται σε συγκεκριμένες δικλείδες που προνοούσε το μνημόνιο συναντίληψης που υπέγραψαν οι δυο μερικούς μήνες πριν.

Την ίδια ώρα πάντως αναμένονται αλλαγές στη δομή του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας καθώς ο Δημήτρης Σίζινος, ένας από τους μεγαλύτερους οικονομικούς αιμοδότες της ομάδας τον τελευταίο χρόνο, αποφάσισε να αποχωρήσει έχοντας παράπονα απ’ τον τρόπο διαχείρισης σε θέματα διαφάνειας.

Γενικότερα η αυριανή Γενική Συνέλευση αναμένεται να φέρει κάποιες αλλαγές στην Ανόρθωση, ωστόσο δεν προβλέπεται να υπάρξουν τομές που να επηρεάσουν την ομάδα, η οποία μέχρι στιγμής στο αγωνιστικό κομμάτι δείχνει μια διαφορετική εικόνα σε σχέση με πέρυσι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση