ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Ανόρθωση: Φρεσκάρισμα, ευκαιρίες μα στο μυαλό μόνο πρόκριση!

Ο Κετσπάγια θα δώσει ευκαιρίες όμως η πρόκριση είναι μονόδρομος

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Ημέρα Κύπελλου η σημερινή για την Ανόρθωση η οποία αντιμετωπίζει στο στάδιο "Αντώνης Παπαδόπουλος" ως τυπικά φιλοξενούμενη την Καρμιώτισσα για την Α' φάση της διοργάνωσης, με τον νικητή να αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα στην επόμενη φάση. 

Η ομάδα της Αμμοχώστου στα τελευταία παιχνίδια έχει βελτιωθεί αρκετά και σε συνδυασμό με τα θετικά αποτελέσματα που έχουν έρθει η ψυχολογία όλων έχει αλλάξει ως προς το καλύτερο. Φυσικά μεγάλος στόχος της Ανόρθωσης στο Κύπελλο είναι να προχωρήσει αρκετά και να φτάσει αν είναι δυνατόν μέχρι το τέλος με σκοπό να διεκδικήσει το τρόπαιο.

Στο σημερινό παιχνίδι ο Τιμούρ Κετσπάγια αναμένεται να φρεσκάρει τη βασική του εντεκάδα ενόψει και του ντέρμπι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα την ερχόμενη Κυριακή για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Επομένως είναι πολύ πιθανόν σήμερα ο Γεωργιανός τεχνικός να δώσει φανέλα βασικού σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά μέχρι στιγμής με σκοπό να τους δώσει την ευκαιρία να αποδείξουν πως αξίζουν να βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας. Δεν αποκλείεται να δούμε στο τέρμα ξανά τον Ρόγκιτς, αλλά και κάποιους άλλους παίκτες που δεν έχουν ξεκίνησει βασικοί ξανά στη φετινή σεζόν.

Φυσικά τα πιο πάνω δεν αναιρούν το γεγονός πως στο μυαλό όλων είναι μοναχά η πρόκριση, όμως το σημερινό παιχνίδι αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για τους παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά μέχρι στιγμής και θα το πράξουν σήμερα, να δείξουν την αξία τους.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση