ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Παίρνει την αγάπη του κόσμου

Ο Παπαδόπουλος θα έχει να θυμάται την εκτίμηση του κόσμου αλλά και τον...Απόλλωνα

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος στο τελευταίο ματς με την Καρμιώτισσα πραγματοποίησε την πρώτη του φετινή εμφάνιση με τα χρώματα της Ανόρθωσης και δεν τα πήγε καθόλου άσχημα, μάλιστα στάθηκε αξιοπρεπώς κάτω από τα δοκάρια της «Κυρίας».

Ο Κύπριος κίπερ ως γνωστό θα αποχωρήσει με το πέρας της τρέχουσας σεζόν από την Ανόρθωση μετά από τέσσερις σερί σεζόν στη δεύτερη του θητεία, καθώς ήταν στην ομάδα της Αμμοχώστου και τις χρονιές 2016-2018.

Μπορεί ο Γιώργος να μην κατέγραψε τόσες πολλές συμμετοχές στην Ανόρθωση, σύνολο εννέα, όμως όλοι έχουν να πουν για τον εξαίρετο χαρακτήρα του και την μεγάλη αγάπη που έχει για την «Κυρία». Άλλωστε αυτά φαίνονται και από την υπομονή του, απ’ το γεγονός ότι παρόλο δεν αγωνιζόταν πάντα του συμπεριφερόταν σαν επαγγελματίας.

Κάνοντας μία βόλτα στο facebook και στην τελευταία δημοσίευση του Παπαδόπουλο με φωτογραφία από το ματς με την Καρμιώτισσα, στα σχόλια κάποιος μπορεί να διαπιστώσει πολύ εύκολα την αγάπη και την εκτίμηση που εισπράττει ο Κύπριος κίπερ από τον κόσμο της Ανόρθωσης.

Μπορεί ο Γιώργος να φεύγει από την Ανόρθωση με λίγες συμμετοχές, όμως φεύγει παίρνοντας την αγάπη και τον σεβασμό από όλον τον κόσμο της μεγάλης «Κυρίας».

Επίσης κάτι άλλο που θα θυμάται είναι και το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα στις 08/04/2017 με την Ανόρθωση να παίρνει τη νίκη με 3-1 και τον Παπαδόπουλο να κάνει ίσως το καλύτερο ματς της ζωής του με αποκορύφωμα την απόκρουση στο 90+1'. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση