ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Ευχάριστη έκπληξη

Ο Κατσιαράβα πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν και μοιάζει ανανεωμένος

Ο Γεωργιανός επιθετικός της Κυρίας, Νίκα Κατσιαράβα, την προηγουμένη εβδομάδα, είχε μείνει έκτος αποστολής μαζί με τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας Γιόργκι Λόρια , λόγω και του παραπτώματος που υπέπεσαν πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Το συγκεκριμένο περιστατικό την αμέσως επόμενη μέρα λύθηκε και οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν κανονικά στην ομάδα. Μάλιστα και οι δυο ήταν στην βασική στην ενδεκάδα του Τιμούρ Κετσάγια στον αγώνα με την ΑΕΛ. Αυτός που ξεχώρισε με την παρουσία του, από τους δυο ήταν ο Νίκα Κατσιαράβα.

Ο Γεωργιανός επιθετικός φαίνεται ότι στην φετινή σεζόν βρήκε τον καλό του εαυτό και μέχρι τώρα πραγματοποιεί μια πολύ καλή πορεία, εκπλήσσοντας ευχάριστα όλους στην ομάδα. Η αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ, ήταν ίσως η καλύτερη εμφάνιση του μέχρι τώρα στην Ανόρθωση, ήταν γενικά σε όλες τις φάσεις, μοίραζε παιχνίδι σε ορισμένες περιπτώσεις, ενώ κατάφερε να σκοράρει κιόλας. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο τεχνικός της ομάδας τον προτιμάει στην κορυφή της επίθεσης από τις τρεις επιλογές που έχει.

Ωστόσο, ο Νίκα έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα στο παιχνίδι του, είναι ένας παίχτης που αρέσκεται να κάνει το κάτι παραπάνω και τις περισσότερες φορές του στοιχίζει, χάνοντας την μπάλα. Ο Γεωργιανός έχει την τεχνική κατάρτιση και το ταλέντο που χρειάζεται ώστε να κάνει την διαφορά. Μειώνοντας στο ελάχιστο το «εγωιστικό» κομμάτι του παιχνιδιού του, θα βελτιωθεί αισθητά και θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο την ομάδα του.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X