ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Αδειούχο το «Παπαδόπουλος»

Η άδεια έχει διάρκεια για πέντε χρόνια και λήγει το 2023

24sports team

info@24sports.com.cy

Η αδειοδότηση των γηπέδων ήταν ένα απ’ τα μεγαλύτερα θέματα του καλοκαιριού, με τα βελτιωτικά έργα να ολοκληρώνονται την τελευταία στιγμή. Η μοναδική εκκρεμότητα που υπήρχε ήταν αυτή του «Αντώνης Παπαδόπουλος». Σύμφωνα και με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας 24sports.com.cy, το γήπεδο της Ανόρθωσης έχει εξασφαλίσει την σχετική άδεια.

Το τελευταίο διάστημα έγιναν αρκετά βελτιωτικά έργα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και έτσι η Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων άναψε το πράσινο φως. Μάλιστα όπως προκύπτει, η άδεια αυτή είναι για πέντε χρόνια και λήγει το 2023.

Το κυριότερο έργο που έλαβε χώρα, ήταν η ανακατασκευή του χορτοτάπητα. Θυμίζουμε πως το «Παπαδόπουλος» είχε μεγάλο πρόβλημα στον αγωνιστικό χώρο την περσινή χρονιά. Ουσιαστικά τα τελευταία χρόνια το γήπεδο μάζευε αρκετή λάσπη και αυτό επηρέασε τον χορτοτάπητα. Αποκορύφωμα ήταν η αναβολή του περσινού αγώνα με το Παραλίμνι, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην χώρα μας.

Πλέον όμως τα έργα έχουν ολοκληρωθεί και έτσι το γήπεδο είναι έτοιμο για άμεση χρήση. Μάλιστα το γεγονός πως η άδεια του γηπέδου λήγει το 2023 δείχνει και την ποιότητα της δουλειάς που έχει γίνει. 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X