ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Έτοιμη να τα «σκάσει» χοντρά

Η ομάδα της Αμμοχώστου θα πάει για δυο μεταγραφικές υπερβάσεις

24sports team

info@24sports.com.cy

Διεργασίες για τις επόμενες μεταγραφικές τους κινήσεις κάνουν στην Ανόρθωση περνώντας από το κόσκινο διάφορους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Έχουν ήδη ανακοινωθεί τέσσερις ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Κορέια, Ελουντού, Αμπαρτζουμιάν και Νεοφύτου. Οι επόμενες προτεραιότητες του Κετσπάγια αφορούν τις θέσεις του οκταριού (box-to-box) και του επιτελικού μέσου (αντι-Ράγιος), με την ομάδα της Αμμοχώστου να είναι διατεθειμένη να ψάξει για παίκτες από το πάνω ράφι.

«Θα διαθέσουμε περισσότερα από όσα δώσαμε στον Ανανίτζε για πιο ποιοτικούς παίκτες», ανέφερε χαρακτηριστικά στη χθεσινή εκπομπή της Cablenet «Χωρίς VAR» o Χρήστος Πουλαΐδης.

Ο μεγαλομέτοχος της «Κυρίας» είπε ουσιαστικά ότι η Ανόρθωση δεν θα διαστάσει να προχωρήσει σε μεταγραφικές υπερβάσεις, εφόσον βρεθούν ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα διαθέτουν όλο το πακέτο που θέλει ο Γεωργιανός προπονητής.

Ο Κετπσάγια δεν βιάζεται καθόλου να πάρει τις αποφάσεις του και προσπαθεί με ενδελεχή έλεγχο να καταλήξει στις πιο σωστές επιλογές ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα μπορέσουν να ανεβάσουν το επίπεδο και τον συναγωνισμό στην ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση