ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Έτοιμο το συμβόλαιο

Θα βάλει την υπογραφή του

Απ’ την αρχή της ποδοσφαιρικής περιόδου, ο Νίκα Κατσαράβα, ήταν ένα απ’ τα ονόματα που βρίσκονταν ψηλά στην επικαιρότητα. Οι απαιτήσεις απ’ τον Γεωργιανό επιθετικό ήταν αρκετές και αυτό είχε άμεση σχέση και με το γεγονός πως διατηρεί ένα απ’ τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην Ανόρθωση.

Κι όμως με το πέρασμα των αγωνιστικών, και φυσικά με την δουλειά που έβαλε στις προπονήσεις, η απόδοση του όχι μόνο βελτιώθηκε, αλλά έγινε ένας απ’ τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Έτσι στην Ανόρθωση είναι έτοιμοι να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο συνεργασίας στον Γεργιανό, το οποίο θα έχει όμως μια μικρή μείωση στις απολαβές.

Ο Κατσαράβα έχει αποδείξει πως αξίζει μια θέση στην «Κυρία». Βοηθά πολύ στον επιθετικό τομέα, έχοντας σκοράρει μέχρι στιγμής πέντε τέρματα σε έντεκα συμμετοχές. Όμως πέραν απ’ τα τέρματα, ο Νίκα μοιράζει. Έχει δώσει άλλες τέσσερις ασσίστ και έτσι σε 11 αγώνες να έχεις στο ενεργητικό συμμετοχή σε 9 τέρματα, δεν το λες και λίγο.

Ταυτόχρονα στα 26 του, ο Νίκα Κατσαράβα έχει μπροστά του τα καλύτερα (ποδοσφαιρικά) του χρόνια.

Με αυτά και με αυτά, εντός της εβδομάδας αναμένεται κιόλας ότι θα υπογραφούν τα συμβόλαια αφού οι δύο μεριές τα βρήκαν σε όλες σχεδόν τις σοβαρές παραμέτρους της νέας συνεργασίας τους η οποία θα επεκταθεί χρονικά. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X