ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Έρχονται οι... ενισχύσεις!

Μίχα και Κβιλιτάια υποψήφιοι για βασικοί με Απόλλωνα

Χάρης Χαρίτωνος

Το πρώτο ντέρμπι πέρασε στην ιστορία, το επόμενο έρχεται οσονούπω για την Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου υποδέχεται τον Απόλλωνα την ερχόμενη Κυριακή και η επιθυμία για επάνοδο στις επιτυχίες είναι πολύ μεγάλη.

Σε αυτή της την προσπάθεια, η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια θα έχει ακόμα δύο σημαίνοντα στελέχη. Οι Ντορ Μίχα και Γκιόργκι Κβιλιτάια μοιάζουν πανέτοιμοι να αναλάβουν ηγετικό ρόλο με το ξεκίνημα της θητείας τους στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Τόσο ο Ισραηλινός, όσο και ο Γεωργιανός είναι επιλογές του Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος δεν αποκλείεται να τους ρίξει άμεσα στα βαθιά έναντι στην ομάδα της Λεμεσού. Φανερό είναι πως η ομάδα της Αμμοχώστου χρήζει μεσοεπιθετικής βελτίωσης, αλλά και περισσότερη ευκολία στο γκολ.

Μιλώντας θεωρητικά, αυτοί οι δύο είναι ικανοί να ανεβάσουν πολλά επίπεδα την Ανόρθωση. Από εκεί και πέρα, το τι θα συμβαίνει στο γήπεδο από βδομάδα σε βδομάδα είναι αποκλειστικά θέμα δικό τους.

Το θέμα είναι να προσαρμοστούν άμεσα στις νέες τους απαιτήσεις και να δείξουν γιατί ήρθαν στο νησί μας και στην ομάδα της Αμμοχώστου. Αυτοί που τους επέλεξαν, τους ξέρουν πολύ καλά. Καιρός είναι να τους μάθουμε και εμείς...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X