ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Έψαξαν για παίκτη της διαφοράς αλλά...

Δύσκολο για την 3η μεταγραφή…

Το μεταγραφικό παράθυρο Ιανουαρίου κλείνει σε μία ημέρα με την Ανόρθωση μέχρι στιγμής να έχει προχωρήσει σε δύο μεταγραφές, αυτές των Μακούν και Περέα.

Όπως φαίνεται τη δεδομένη στιγμή δύσκολα θα προκύψει και 3η μεταγραφή, καθώς ο Πριέτο δεν βρήκε αυτό που έψαχνε τόσο στη μεσαία γραμμή αλλά και στα άκρα της επίθεσης.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95 το πρωί της Τρίτης ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Σάντης τόνισε ότι για να γίνει 3η μεταγραφή θα πρέπει να βρεθεί παίκτης που θα έρθει και θα κάνει τη διαφορά.

Αναλυτικά τι είπε: «Προσπάθεια είναι να γίνει άλλη μια μεταγραφή. Θα πρέπει να βρούμε κάποιο παίκτη που να μπορεί να κάνει τη διαφορά. Εάν δεν καταφέρουμε να βρούμε αυτό που θέλουμε, θα συνεχίσουμε την πορεία μας με τους υφιστάμενους ποδοσφαιριστές».

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω τη δεδομένη στιγμή δεν προκύπτει οτιδήποτε προχωρημένο με κάποιο παίκτη και αν δεν αλλάξει κάτι αύριο που είναι και η τελευταία μέρα των μεταγραφών, τότε η Ανόρθωση δεν θα προχωρήσει σε κάποια άλλη κίνηση. Όμως εφόσον μένει ακόμη μία μέρα, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση