ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Επιστροφή με δυο ντέρμπι

Έχει να δώσει δυνατά παιχνίδια με την επανέναρξη η «Κυρία»

Η Ανόρθωση δεν κατάφερε να πάει με νίκη στη διακοπή του πρωταθλήματος, μένοντας στην ισοπαλία απέναντι στον Ακρίτα την περασμένη Παρασκευή.

Έχοντας απολογισμό εφτά βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια, η ομάδα της Αμμοχώστου βρίσκεται στο -3 από τις ομάδες που προπορεύονται στη βαθμολογία. Η Ανόρθωση θα μπορούσε να έχει σίγουρα καλύτερη συγκομιδή στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, καθώς όλες οι απώλειες που είχε ήταν μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Πέρα από τα αποτελέσματα και τους βαθμούς, η Ανόρθωση έδειξε με την εικόνα της ότι δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμη. Η διακοπή του πρωταθλήματος αναμένεται να δώσει την ευκαιρία στον Ντάρκο Μίλανιτς να δουλέψει στα κομμάτια που χρήζουν βελτίωσης. Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και ειδικά αυτοί που ήρθαν τελευταίοι στο «Αντώνης Καράς», θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν σε σημαντικό βαθμό την ετοιμότητά τους.

Η Ανόρθωση πρέπει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τη διακοπή έτσι ώστε να παρουσιαστεί βελτιωμένη με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, καθώς την περιμένουν δυο κολλητά ντέρμπι. Την 5η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στην Αρένα ενώ την 6η θα παίξει εκτός έδρας απέναντι στον Απόλλωνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση