ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Επίπληξη για αντιαθλητική συμπεριφορά του Τιμούρ

Προειδοποίηση από τον Αθλητικό Δικαστή

Επίπληξη για τη συμπεριφορά του προς τον διαιτητή του αγώνα με τη Δόξα δέχτηκε από τον Αθλητικό Δικαστή ο Τιμούρ Κετσπάγια, όπως ενημέρωσε η ΚΟΠ στην ανακοίνωσή της για τις ποινές που επιβλήθηκαν. Παράλληλα, πρόστιμο δέχτηκε και η Ανόρθωση.

Η σχετική ενημέρωση:

(1) της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αμμοχώστου:
(α) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2020-2021. Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(β) για μη χρήση του ειδικού σήματος (κονκάρδα) από τον βοηθό προπονητή της ομάδας σας SOSO TCHEDIA κατά την διάρκεια του αγώνα, κατά παράβαση των άρθρων 33 και 34 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2020-2021 2020/2021.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(2) του TEMUR KETSBAIA προπονητή της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αμμοχώστου για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε στο 67ο λεπτό του αγώνα προς τον διαιτητή του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Επίπληξη.
στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA A’ Φάση περιόδου 2020-2021 ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου – ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς/20.02.2021 (26η Αγωνιστική).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση