ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Έπιασε δουλειά ο Παλάεθ

Ο Ισπανός σκάουτερ ξεκίνησε ήδη την αξιολόγηση μεταγραφικών στόχων

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Στην Ανόρθωση έχουν ξεκινήσει τις διεργασίες ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Στόχος των ιθυνόντων της «Κυρίας» είναι να ολοκληρωθούν τάχιστα οι προσθήκες, έτσι ώστε να μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα από τα πρώτα παιχνίδια του 2023.

Η ομάδα της Αμμοχώστου θα εξαντλήσει τον αριθμό των τεσσάρων προσθηκών που δικαιούται να κάνει τον Γενάρη. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει στην απόκτηση δυο κεντρικών επιθετικών, έτσι ώστε να λυθεί το πρόβλημα στο σκοράρισμα.

Ο Σίσκο Μουνιόθ έχει ξεκινήσει την αξιολόγηση μεταγραφικών στόχων σε συνεργασία με τον σκάουτερ της ομάδας Νταβίντ Παλάεθ, ο οποίος έχει πιάσει ήδη δουλειά στην Ανόρθωση. Ο συμπατριώτης του Μουνιόθ θα προχωρά στη λεπτομερή ανάλυση των μεταγραφικών στόχων, παρουσιάζοντας στον Μουνιόθ τα σχετικά report έτσι ώστε να υποβοηθήσει τον προπονητή της «Κυρίας» στην τελική επιλογή των παικτών.

Ο Παλάεθ θα αξιολογεί τους ποδοσφαιριστές που θα του υποδεικνύονται από τον Μουνιόθ αλλά και τους παίκτες που θα προτείνονται από διάφορους μάνατζερ. Παράλληλα, λόγω των διασυνδέσεων που έχει στην Ισπανία (εργαζόταν στη Γρανάδα), ο Παλάεθ αναμένεται να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην ισπανική αγορά, την οποία γνωρίζει πολύ καλά τόσο ο ίδιος όσο και ο Μουνιόθ.

Οι ιθύνοντες της Ανόρθωσης ευελπιστούν ότι η συνεργασία των Μουνιόθ και Παλάεθ θα φέρει καλά αποτελέσματα στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο, έτσι ώστε η «Κυρία» να ενισχυθεί με παίκτες ποιότητας οι οποίοι θα τη βοηθήσουν να πετύχει το στόχο της εξόδου στην Ευρώπη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση