ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Εορτασμός Εθνικών Επετείων

Η ανακοίνωση της ομάδας της Αμμοχώστου

Ανακοίνωση από την Ανόρθωση για την σημερινή εκδήλωση εορτασμών των Εθνικών Επετείων της 25ης Μαρτίου 1821 και 1ης Απριλίου 1955 στο χώρο του Αμφιθεάτρου Λιοπετρίου στις 19:00. Στην εκδήλωση θα είναι τόσο και νυν αλλά και πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας. 

Αναλυτικά:

Ο Σύλλογος Ανόρθωσις Αμμοχώστου, σε συνεργασία με τη Μπάντα Εθνικοφρόνων Σωματείων Λιοπετρίου, τον ΓΣΕ και την Ένωση Αγωνιστών ΕΟΚΑ Αμμοχώστου, ανακοινώνει τη διοργάνωση εκδήλωσης εορτασμών των Εθνικών Επετείων της 25ης Μαρτίου 1821 και 1ης Απριλίου 1955, στο χώρο του Αμφιθεάτρου Λιοπετρίου, την Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023, ώρα 19:00.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα αποδοθούν τιμές στις οικογένειες των τεσσάρων ηρώων της Μάχης του Αχυρώνα Λιοπετρίου – Ανδρέα Κάρυου, Ηλία Παπακυριακού, Φώτη Πίττα και Χρίστου Σαμάρα – καθώς επίσης και στο Μέλαθρο αγωνιστών ΕΟΚΑ για την πολύχρονη κοινωνική προσφορά του. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Καλούμε όλους τους φίλους και υποστηρικτές της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, αλλά και όσους τιμούν τις Εθνικές Επετείους, να παραστούν στην εκδήλωση.

Επίσημος καλεσμένος και ομιλητής θα είναι ο επίτιμος Αρχηγός του ΓΕΣ και πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Στρατηγός Ε.Α. Φράγκος Φραγκούλης.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση