ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Ενσωμάτωση για δύο και στο βάθος φιλικό

Απαρτία στην Ολλανδία μετά την άφιξη Εγγλέζου και Στυλιανού

Συμπληρωμένη θεωρείται πλέον η αποστολή της «Μεγάλης Κυρίας» στην Ολλανδία, καθώς σε αυτήν έχει ενσωματωθεί τόσο ο Νικόλας Εγγλέζου, όσο και ο Μάριος Στυλιανού. Η αναχώρηση του πρώτου πήρε παράταση μιας ημέρας λόγω προσωπικού προβλήματος, ενώ ο δεύτερος για διαδικαστικούς λόγους βάση και της ημερομηνίας απόκτησής του, χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο.

Πλέον ο Τιμούρ Κετσπάγια δουλεύει με όλο το διαθέσιμο υλικό και σε αυτό συμπεριλαμβάνονται τόσο ποδοσφαιριστές οι οποίοι επέστρεψαν από δανεισμό, όσο και ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι υπό δοκιμήν. Σύντομα ο Γεωργιανός τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να δει εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου τα όσα δουλεύει στις προπονήσεις καθώς την ερχόμενη Παρασκευή, 19 Ιουλίου, είναι προγραμματισμένη η φιλική αναμέτρηση με τους Go Ahead Eagles.

Διαβάστε επίσης: Οι Κύπριοι επιστρέφουν και έχουν απαιτήσεις

Ενδεχομένως το αποτέλεσμα να μην είναι το ζητούμενο τη δεδομένη στιγμή αλλά όσον προχωρά η δουλειά στην προετοιμασία, ο 51χρονος προπονητής θα επιζητεί την ουσία και την υλοποίηση της τακτικής η οποία δουλεύεται εδώ και μερικές εβδομάδες. Στην Ολλανδία πολύ πιθανόν να ενσωματωθούν και ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αποκτηθούν μέχρι και την επάνοδο της αποστολής στην βάση της, με τον ακραίο επιθετικό του Ολυμπιακού Πειραιώς, Γιώργο Μανθάτη, να εξετάζεται ως επιλογή καταλόγου βήτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X