ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Έναν «Πούμπα» πάντα τον θες...

Ο Τιμούρ πάντα θέλει «Πούμπες» στο παιχνίδι του, και αφού τον έχει στην ομάδα γιατί να μην τον κλειδώσει;

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

Πριν από δυο μέρες η Ανόρθωση προχώρησε στην ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας της με τον Μουρτάζ Νταουσβίλι. Ένα παίκτη που ενώ μόλις μας συστήθηκε δεν έκανε το κλικ, όμως στην πορεία μας απέδειξε πως ο Τιμούρ δεν τον επέλεξε τυχαία αλλά τον επέλεξε γιατί ήξερε καλά τι μπορεί να του δώσει στο γήπεδο.

Τον «Πούμπα» στην ομάδα δεν τον θες για τις επιθετικές του αρετές, δεν τον λες βιρτουόζο και δεν μπορεί να είναι το πρώτο βιολί. Είναι όμως ο ποδοσφαιριστής που αθόρυβα κάνει όλη τη «βρώμικη» δουλειά. Τρέχει, παλεύει, καλύπτει χώρους, βάζει το πόδι του στη φωτιά και συνεισφέρει πολύ στο να παρουσιάζεται η ομάδα «σκληρή».

Και χάρη στον «Πούμπα» την περσινή σεζόν ο Ράγιος έπαιζε πιο ελεύθερα και ανέμελα. Όλοι θαυμάζαμε τις ντρίμπλες, τα τελειώματα και τη φαντασία που έβαζε στο παιχνίδι ο Ισπανός, όμως για να μπορεί να το κάνει αυτό χρειαζόταν πίσω του έναν ή καλύτερα δυο «Πούμπες» (είτε ονομαζόταν Νταουσβίλι, είτε Αρτυματάς, είτε Μαργκάσα). Έβλεπες πως οι δυο που αγωνίζονταν πίσω απ’ τον Ράγιος, κάλυπταν τις αμυντικές του αδυναμίες.

Γενικότερα ο Νταουσβίλι μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί ως παίκτης Κετσπάγια. Μαχητής, έτοιμος να κάνει ότι του ζητήσει ο προπονητής του και να ακολουθήσει κατά γράμμα οδηγίες. Και η αλήθεια είναι πως ο Τιμούρ πάντα θέλει «Πούμπες» στο παιχνίδι του, και αφού τον έχει στην ομάδα γιατί να μην τον κλειδώσει;

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X