ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Ένα ρευστό τοπίο...

Τα δεδομένα με Ράγιος στην ομάδα της Αμμοχώστου

Χάρης Χαρίτωνος

Η εβδομάδα που μπαίνει από αύριο θα είναι η πλέον καθοριστική στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ρούμπεν Ράγιος. Οι δύο πλευρές θα κάτσουν στο τραπέζι του διαλόγου, με σκοπό να διαφανεί εάν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συνεργασία και τα επόμενα χρόνια.

Είναι γνωστό πως η αυτόματη ανανέωση του συμβολαίου του Ισπανού δεν έχει επιτευχθεί, ελέω της πρόωρης και οριστικής διακοπής της σεζόν και η παραμονή του θα εξαρτηθεί από την κοινή θέληση των δύο μερών για ανανέωση. Ήδη έχει υπάρξει μια πρώτη επαφή τις αμέσως προηγούμενες μέρες, αλλά πλέον ήρθε η ώρα να μπουν όλοι στα «πολύ βαθιά» των συζητήσεων.

Ο Ισπανός αναζητεί ίσως το τελευταίο πολύ καλό συμβόλαιο στην ποδοσφαιρική του καριέρα, ωστόσο η ομάδα της Αμμοχώστου προτίθεται να του καταθέσει μειωμένη οικονομική πρόταση, σε σχέση με ότι προνοούσε το προηγούμενο του και τα πάντα μοιάζουν ρευστά, τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Εκφράζεται η συγκρατημένη αισιοδοξία πως όλα θα κυλήσουν ομαλά και δεν θα υπάρξει το οποιοδήποτε πρόβλημα σε αυτό το θέμα. Οι επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσουν οριστικά το όλο σκηνικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

Μέτωπο κατά Αργυρού

Μέτωπο κατά Αργυρού

Προκύπτουν αντιδράσεις από ομάδες για την πρόθεση της ΚΟΠ να τον τοποθετήσει στο πόστο του εκπαιδευτή
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X