ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Έκλεισε ο Κβιτάλια

Ίνγκελσον ή Λουιζάο για την θέση του κέντρου

Ο Γκεόργκι Κβιτάλια είναι ο εκλεκτός του Τιμούρ Κετσπάγια για την γραμμή κρούσης και μάλιστα η Ανόρθωση περιμένει στην Κύπρο τον Γεωργιανό επιθετικό για τα διαδικαστικά.

Ο έμπειρος τεχνικός κατέληξε σε μία γνώριμη λύση γι’ αυτόν, όπως κάνει πάντα άλλωστε, διότι θέλει να ξέρει 100% τον παίκτη που φέρνει για την ομάδα του.

Ο 27χρονος επιθετικός θα έρθει στην Ανόρθωση δανεικός από την Γάνδη για ένα χρόνο, με στόχο όχι μόνο να αντικαταστήσει τον Κατσαράβα, αλλά να δώσει κάτι διαφορετικό.

Πρόκειται για παίκτη με αρκετές εμπειρίες, καθώς πέραν από την Γάνδη και το Βελγικό πρωτάθλημα, έπαιξε στην Αούστρια Βιέννης, στην Γκιόνι Ουγγάριας, αλλά και στην Δυναμό Τιφλίδας. Είναι εν ενεργεία διεθνής και έχει καταγράψει 23 συμμετοχές και 6 γκολ με την Εθνική Γεωργίας.

Πέραν από τον Γκεόργκι Κβιτάλια, η Ανόρθωση θα προχωρήσει σε ακόμη κίνηση του β’ καταλόγου, που θα αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια εξετάζει δύο υποψηφιότητες, αυτές των Ίνγκελσον και Λουιζάο.

O Ίνγκελσον την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε δανεικός στην Πεσκάρα Ιταλίας και την Κάλμαρ Σουηδίας. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Σουηδίας.

Ο Λουιζάο είναι 22 ετών, έχει ύψος 1.84 και την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στην Ουκρανική Vorskla δανεικός από την Πόρτο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X