ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Έβαλε δύσκολα στον εαυτό της

Πλέον θα πρέπει να πάει να κερδίσει στο Αμμόχωστος

Το σημερινό(19/2) παιχνίδι, μόνο από το αποτέλεσμα δεν μπορεί να αφήνει κανένα ικανοποιημένο στο στρατόπεδο της «Κυρίας», ωστόσο σίγουρα δεν σημαίνει το τέλος του κόσμου, καθώς υπάρχει και ο επαναληπτικός.  

Οι «κυανόλευκοι» ξεκίνησαν τον αγώνα με τριάδα στην άμυνα , κάτι το οποίο δεν συνηθίσαμε να βλέπουμε από τον Γεωργιανό προπονητή, αν και το είχε δοκιμάσει και σε παλαιότερα παιχνίδια.

Στο πρώτο ημίχρονο η «Κυρία» ήταν νωθρή, μη μπορώντας να αναπτυχθεί σωστά, δημιουργώντας στην ουσία μια ευκαιρία στο 28΄, με ένα σουτ του Μιχάλη Ιωάννου που δεν απείλησε και πολύ τον Κίσσα.

Στην επανάληψη, ο τεχνικός της Ανόρθωσης παρατήρησε τις αδυναμίες που είχε η ομάδα και προχώρησε σε άμεση αλλαγή συστήματός, ρίχνοντας στον αγώνα τον Γκαλίτσιο και Οκριασβίλι.

Είναι γεγονός ότι με την είσοδο των δυο, το παιχνίδι της ομάδας άλλαξε και έγινε πιο επιθετικό, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες. Ωστόσο, όπως και το παιχνίδι πρωταθλήματος, δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που τις παρουσιάστηκαν και το πλήρωσε λίγα λεπτά αργότερα.

Για καλή της τύχη, ευτύχησε να κερδίσει πέναλτι και κατάφερε τουλάχιστον να μην ηττηθεί. Το 1-1 σαν αποτέλεσμα δεν είναι το ιδανικότερο, αλλά ούτε και το χειρότερο που θα μπορούσε να πάρει. Πλέον η Ανόρθωση, είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει το γκολ στον επαναληπτικό, διότι μόνο έτσι μπορεί να πάρει την πρόκριση.

Στο θετικά του σημερινού αγώνα, είναι ότι ο Ρούμπεν Ράγιος βρήκε δίχτυα, έστω και με αυτό τον τρόπο. Ο Ισπανός διανύει μια αρκετά κακή αγωνιστική περίοδο και πάντα ένα γκολ λειτουργεί θετικά για το ψυχολογικό ανέβασμα του κάθε ποδοσφαιριστή.

Πρώτο παιχνίδι στην βασική ενδεκάδα για τον Ανανίντζε, που στα 66΄ λεπτά που αγωνίστηκε, έδειξε μερικά θετικά στοιχεία, αλλά η κακή του φυσική κατάσταση δεν κρύβεται, αφήνοντας τον αρκετά πίσω από τον κάλο του εαυτό.

Ήδη στο κυανόλευκο στρατόπεδο, αφήνουν πίσω το σημερινό αγώνα, παραδειγματίζονται από τα λάθη τα οποία έκαναν και από αύριο ξεκινάει η προετοιμασία για την δύσκολη εξόρμηση στο Δασάκι.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X