ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Δύο ερωτηματικά για ΑΕΚ

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Γκιόργκι Λόρια τα προβλήματα

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Η Ανόρθωση αντιμετωπίζει το ερχόμενο Σάββατο την ΑΕΚ στην «Αρένα» για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Αμμοχώστου θυμίζουμε προέρχεται από απρόσμενη εντός έδρας ισοπαλία με τον Ακρίτα και δεν θέλει να χάσει άλλους πολύτιμους βαθμούς.

Ο Ντάρκο Μίλανιτς έχει στο μυαλό του μόνο τη νίκη και το διάστημα που πέρασε της διακοπής είχε χρόνο να δουλέψει με τους παίκτες του και να βελτιώσει την ομάδα τις αδυναμίες που φάνηκαν στα προηγούμενα παιχνίδια.

Επίσης ο χρόνος της διακοπής ήταν πολύ σημαντικός για κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν ήταν 100% έτοιμοι στα προηγούμενα παιχνίδια και με την επανέναρξη αναμένεται να δώσουν περισσότερες βοήθειες. Για παράδειγμα οι Ράντονιτς και Γουαρίς ήταν γνωστό ότι δεν ήταν έτοιμοι πλήρως, όπως και ο Ουάρντα, ο οποίος δεν έπιασε ψηλά επίπεδα απόδοσης μέχρι στιγμής. Η διακοπή ήταν σημαντική για αυτούς τους παίκτες, από τους οποίους ο Μίλανιτς αναμένει αρκετά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα προκύπτουν δύο ερωτηματικά για την Ανόρθωση όσο αφορά το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Το ένα αφορά τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, που ακόμη δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα του και το άλλο αφορά τον Γκιόργκι Λόρια, ο οποίος τραυματίστηκε με την Εθνική Γεωργίας και όπως φαίνεται η συμμετοχή του με την ΑΕΚ είναι αρκετά αμφίβολη. Αν ο Λόρια δεν είναι έτοιμος στο 100%, δεν πρόκειται ο Μίλανιτς να ρισκάρει το οτιδήποτε και έτσι θα χρησιμοποιηθεί κάτω από τα δοκάρια ο Κεραυνός.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση